Siyaset

Tetik’ten 270 milyonluk projeye tam destek

Tetik’ten 270 milyonluk projeye tam destek

CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik, seçim çalışmaları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları ile odaları ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak Nazilli Ticaret Odası’nı ziyaret eden CHP’li Tetik, “Başkanımız Nuri Arslan ile istişarede bulunduk. Başkan olduğumuzda kendilerinin öncülüğünde ‘Uzun Yaşam Köyü’ projesine tam destek vereceğiz. Nazilli marka şehir olacak” dedi.

Projelerini açıklamaya hazırlanan CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik, Nazilli Ticaret Odası ziyaretinde Nazilli için önemli bir iş birliğine imza attı. Başkan Nuri Arslan, yıllardır çaba gösterdiği ‘Uzun Yaşam Köyü’ projesini CHP’li Ertuğrul Tetik’e anlattı. Başkan Arslan’ın çabalarına rağmen hala başlanamayan proje için Tetik, “Belediye başkanı seçildiğimde projeye tam destek vermeye hazırım” dedi. Başkan Arslan ile proje detayları hakkında konuşan Tetik ile Arslan iş birliği yapmaya karar verdi. Ticaret Odası olarak yol göstermeye, ortaya vizyon koymaya devam edeceklerini belirten Arslan, Nazilli için çakılacak bir çivinin ve hizmetin yanında olacaklarını söyledi. Tetik’e ziyarette CHP Nazilli İlçe Başkanı Aslıhan Ökmen ve meclis üyeleri eşlik etti.

“NAZİLLİ MARKA ŞEHİR OLACAK”

Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan’ı ziyareti sırasında konuşan CHP’li Tetik, “Nuri Başkanımız Nazilli’nin sorunlarından bahsetti. Hepsi de bizim tespit ettiğimiz sorunları kapsıyor. Kendisi yıllardır Nazilli’nin gelişmesi ve marka değerinin artması adına çalışmalar yapıyor. Bugün ‘Uzun Yaşam Köyü’ projesinden bize bahsetti. Projenin videosunu izletti. Yıllardır bu projenin başlaması adına mücadele veriyor. Fakat bazı nedenlerden dolayı bir türlü başlayamadı. Bir de maliyeti 9 milyon doları bulan bir projeden bahsediyoruz. Ben kendisine, başkan seçilmem halinde bu projeye tam destek vermek isteğimi söyledim. Kendisi de bize olumlu cevap verdi. Nazilli’nin marka değerinin artması adına çok önemli bir projeden söz ediyoruz. Biz Nazilli’yi birlikte yönetme sözü verdik. STK’lar ve odalar da bizim ekibimizde. Tüm projelerimizde iş birliği yapacağız. Başkanımız zaten “Nazilli’nin marka değer olması için her türlü iş birliğine varım” dedi. Hayırlı olsun. Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL