Genel

NAZİLLİ’DE YAŞANAN FECİ KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 3 KİŞİ YARALANDI

NAZİLLİ’DE YAŞANAN FECİ KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 3 KİŞİ YARALANDI

NAZİLLİ’DE YAŞANAN FECİ KAZA’DA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 3 KİŞİ YARALANDI

Kaza, Nazilli’de Aydın – Denizli Karayolu üzerinde Organize Sanayi Kavşağı’na yakın bir noktada gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre Aysu Öncel, M.C, C.A ve T.A araçları ile ilçede bulunan eğlence mekanından çıktı. 48 BU 676 plakalı araç sürücüsü Aysu Öncel, karayoluna çıkarak Aydın istikametine doğru seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan refüje çarptı. Şiddetli şekilde refüje çarpan Aysu Öncel ve araçta bulunan 3 arkadaşı otomobil ile takla atarak metrelerce sürüklendi. Yol kenarındaki ağaçların devrilmesiyle ancak durabilen otomobili gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

GENÇ KADIN OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Takla atan araç sürücüsü Aysu Öncel yola fırlayarak olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, otomobil içerisinde bulunan M.C, C.A ve T.A yaralandı. Yaralılar bölgeye gelen ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, Y.A’nın ise ADÜ’ye sevk edildiği bilgisine ulaşıldı.

DİREKSİYON EĞİTMENİYMİŞ

Öte yandan olay yerinde hayatını kaybeden 29 yaşındaki Aysu Öncel’in ailenin tek çocuğu olduğu ve direksiyon eğitmenliği yaptığı öğrenildi. Bölgeye gelen Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekibinin çalışmalarının ardından Öncel’in cansız bedeni Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç kadının acı haberini alan ailesi ve arkadaşları hastaneye gelerek göz yaşlarına boğuldu. Kaza ile ilgili inceleme devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL