Genel

20 YILLIK DENEYİMDEN YENİ LEZZET

20 YILLIK DENEYİMDEN YENİ LEZZET

Nazilli’de yaklaşık 20 yıldır kokoreç sektöründe hizmet veren Şarampol Kokoreç, yenilenen yüzü, hijyenik ortam ve güleryüzlü personeli ile vatandaşların vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Kokoreç ve Köfte’nin yanı sıra ürün çeşitlerine bir yenisi ekleyen mekan günlük taze midye satışınada başladı.

Açıldığı günden bu yana Nazilli halkının vazgeçilmez adresi olan Şarampol Kokoreç işletmecisi Kadir Koç, vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden çok memnun olduklarını dile getirerek, “20 yıldır bu işi yapıyoruz ürün çeşitlerimize artık bir yenisi ekleyerek günlük taze midye satışınada başladık. Ürünlerimizden ve hizmetimizden memnun olan misafirlerimiz bizleri onore ediyor. Bu ilgiden dolayı Nazilli halkına teşekkür ederiz” dedi.

Sabah 09:00 ile gece 04:00 arasında Yemeksepeti, Getir Yemek ve Trendyol yemek uygulamaları üzerinden evlerinize ve işyerlerinize sipariş verebileceğiniz Şarampol Kokoreç’e ek olarak  0256 315 94 96 ve 0540 315 94 96 nolu telefon numaralarından da sipariş verebilirsiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL