Genel

Bozdoğan’da şüpheli ölüm!

Bozdoğan’da şüpheli ölüm!

Olay, Bozdoğan’a bağlı Madran Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre baba kız oldukları öğrenilen Dudu Çürükkaya (58) ve Hüseyin Bulum (90) yakınları tarafından evde yerde hareketsiz yatar şekilde bulundu. Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptıkları ilk incelemede iki şahsın da hayatını kaybettiği belirlendi.

JANDARMA İNCELEME BAŞLATTI

Jandarma ekipleri ev çevresinde güvenlik önlemi alarak bölgeye Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin gelmesini bekledi. Olay yeri ve Cumhuriyet Savcısı’nın yaptıkları incelemelerin ardından baba kızın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İLK İZLENİM SOBA ZEHİRLENMESİ

Öte yandan ekipler yaptığı ilk incelemede Durdu Çürükkaya’nın ve Hüseyin Bulum’un cansız bedenlerinin bulunduğu odada sobanın yakıldı olduğunu tespit etti. Gelin ve kayınpederinin sobadan kaynaklı karbonmonoksit gazından dolayı zehirlenerek hayatını kaybedebilecekleri ihtimali üzerinde durulurken, jandarmanın olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL