Siyaset

Ali Çetinkaya’dan örnek davranış!

Ali Çetinkaya’dan örnek davranış!

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı Ali Çetinkaya’nın belediye başkan adaylarıyla düzenlediği kahvaltı Hangar Restoran’da yapıldı.

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı Ali Çetinkaya örnek bir davranış göstererek tüm siyasi partilerin belediye başkan adaylarını kahvaltıda buluşturdu. Bugün yapılan kahvaltıya Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti Belediye Başkan adayı Esat Ergüler, CHP 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi adayı Serkan Sevim, Saadet Partisi adayı Murat Melezoğlu, Yeniden Refah Partisi adayı Emin Eser, Zafer Partisi adayı Firdevs Esmer, Türkiye İşçi Partisi adayı Akın İbil, DEM Parti adayı Sinan Çakmakçı, partilerin ilçe başkanları, yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltıya ev sahipliği yapan Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Ali Çetinkaya şunları söyledi:
‘’Değerli Nazilli Belediye Başkan adaylarım, ilçe başkanlarım ve basınımızın güzide temsilcileri, ev sahipliğinde bulunduğum kahvaltı etkinliğine hoş geldiniz. Türkiye ve dünya birçok yönden zor günler yaşıyor. Ekonomik krizler, savaşlar ve deprem gibi talihsiz durumlardan ötürü insanlık, kötü günleri bir arada atlatmaya çalışıyor. Ülkemiz de ekonomik krizi en çok hisseden ülkelerden biri. Türkiye her yönden gergin zamanlar geçiriyor. Halkımızın sorunları büyük. Vatandaşlarımız yaşamsal anlamda en asgari eksikliklerini dahi gidermekte zorlanıyor. Halkımızın yaşadığı sorunların sorumlusu ve sebepleri hepimize göre değişebilir. Ancak şu süreçte hatanın kimde olduğunu arayıp onu cezalandırmaya çalışmanın kimseye faydası yok. Sorunları çözmek, hepimizin en büyük gayesi olduğuna inanıyorum.
Bizler de bu zorlu süreçlerin içinde bir seçime gidiyoruz. Bütün adaylarımızın ayrı meziyetleri, ayrı fikirleri var. Hepimiz Nazilli’ye hizmet için bu yola çıktık. Bu seçimin sonunda kim kazanırsa kazansın, tek temennimiz vatandaşın ve tümüyle Nazilli’mizin sorunlarının çözülmesi. Bizim, ülkenin genelinde var olan gergin siyasi iklimden, hem kişisel hem de örgütsel olarak uzak durmamız ve dostane ortamı sağlamamız gerekiyor. Ben küçüğünüz olarak, sakin ortamı hazırlamanız ve hepimizin Nazilli’mize yakışan seçim çalışmasını yapmamızı sağlamanızı, siz büyüklerimden istirham ediyorum.’’

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL