Siyaset

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, Meclis Üyesi adaylarını ve projelerini tanıttı

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, Meclis Üyesi adaylarını ve projelerini tanıttı

Yerel Seçim çalışmalarında her geçen gün bir adım daha öne çıkan ve ziyaret ettiği her noktada büyük ilgi gören Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, NTO Toplantı Salonu’nda düzenlediği etkinlikle meclis üyesi adaylarını tanıttı, projelerini açıkladı.

Çetinkaya, “Ben Esat Bey’in ve Ertuğrul Bey’in bilgisi, tecrübesi ve birikimine değer veriyorum, çok kıymetli, parayla pulla satın alınamaz. Ama gelin bütün gençlerin önünü açın. Ülkemizi kısır siyasi döngüden kurtarın.” dedi.

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, Nazilli Ticaret Odası (NTO) Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinlikte ekip arkadaşlarını tanıttı, projelerinin ayrıntılarını paylaştı. Memleket Partisi Aydın İl Başkanı Caner Ünlü’nün de yer aldığı etkinliğe; Aydın’ın diğer ilçelerinde aday gösterilen Memleket Partili belediye başkan adayları, Nazilli İlçe Başkanı A. Hüseyin Güleryüz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları ve partiye gönül vermiş vatandaşlar katıldı.

HEDEFİ BÜYÜK AMA İNANCI OLMAYANLARA 1 NİSAN’DA ŞAKA YAPACAĞIZ!
Nazilli İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikte konuşan İl Başkanı Ünlü, yaklaşık dört sene önce bu yola baş koyan insanlarla beraber Aydın’da Memleket Partisini ayağa kaldırdıklarını ve bugün de bu duruşu devam ettirdiklerini belirtti. Ünlü, şunları söyledi: “Hedeflerimiz doğrultusunda memlekete sahip çıkacak duruşu olan, Atatürk sevdasıyla yola çıkmış arkadaşlarla, tekrar hedefi Atatürk çizgisine getirmek olan insanlarla beraberiz burada. Ali başkanım bundan yaklaşık dört sene öncesinde ‘Ben bu Nazilli’yi yöneteceğim.’ demişti. Bugün burada da gördüğümüz gibi; sahanın ve sokağın ne istediğini bilen, liyakatli, İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya Nazilli’yi yeniden dizayn edecektir. Bunu da Nazilli halkıyla birlikte omuz omuza yapacağına gönülden inanıyorum. Meclis üyeleriyle ve arkasındaki partisiyle beraber, güçlü ve inançlı bir şekilde destekçisi olacağız. Bu noktada Türkiye genelinde ilk çıkan belediye başkan adayımız olan Çetinkaya, Nazilli’de Memleket Partisi’nin bayrağını sallayacaktır. Bunu da siyaseten söylemiyorum. Bu yolda kendisine başarılar diliyorum. İnşallah 1 Nisan sabahı hedefi büyük olan ama inancı olmayan insanlara bir şaka yapacağız. Hep beraber yine burada Ali Başkanımızı alkışlayacağız.”
Ünlü, konuşmasının sonunda, Aydın’daki diğer ilçe belediye başkan adayı olan isimleri de açıkladı: Didim – Ahmet Kurtuluş Görgülü, Kuşadası – Dilek Bektaş, Nazilli – Ali Çetinkaya, Söke – Kaan Diriöz, Germencik – Nail Şahin, Köşk – Caner Karahan, İncirliova – Orhan Nazif, Bozdoğan – Mehmet Çaylak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL