Güncel Siyaset Yerel

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ SEZGİN NAZİLLİ ESNAFI İLE BULUŞTU

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ SEZGİN NAZİLLİ ESNAFI İLE BULUŞTU

NAZLI ALTINAYAR – İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, partililerle birlikte saha çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili Sezgin bugün ki durağı Nazilli oldu. Aydın Adnan Sezgin’in Nazilli turuna İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkan Vekili Mesut Öztunç ve partililer eşlik etti. İYİ Partilerin Nazilli çalışması, hayatını kaybeden Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan’ın kayınpederi Memduh Demir’in cenaze töreniyle başladı.

Daha sonra aniden hayatını kaybeden İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sait Seyitoğlu’nun evine taziyeye gidildi. Ardından Uzun Çarşı’da esnafla bir araya gelindi. Buradan Kral İncir ve Eğrek Cemevi’nde aşure hayrı ile Nazilli’deki çalışmalar sona erdi.

Yeni yapılan İstasyon Meydanı ve yeraltı otoparkı etrafındaki esnafları ziyaret eden İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner ve beraberindekiler, esnaf ve vatandaşla sohbet etme imkanı da buldu. Gazetecilerin yeni açılan proje hakkındaki sorularına Sezgin, “Önemli bir yatırım, önemli bir değişiklik. Yeni Nazilli burada şekilleniyor. Çok iyi ve başarılı bir çalışma oldu ve iyi bir netice oldu. Esnaf da çok memnun. Orada yürürken çok memnun oldum. Hem Nazilli Belediyesinden Başkan Kürşat Engin Özcan’dan, hem de Büyükşehir Belediyesinden çok memnunuz” yanıtını verdi.

“SEÇİM HER ŞEYİN ÇÖZÜMÜ”

Çalışmalarda vatandaştan Türkiye ile ilgili konularda çok şikayet aldıklarını ifade eden Sezgin, “Burada yaptığımız saha çalışmalarında çok istisnai bir durum yok. Vatandaşı hem genel hem de yerel konularda dinliyoruz. Maalesef Türkiye ilgili konularda çok şikayet alıyoruz. Bunların üstesinden geleceğiz. Seçim her şeyin çözümüdür” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL