Siyaset Yerel

NAZİLLİ’NİN İL OLMA HEVESİ KURSAĞINDA KALDI

NAZİLLİ’NİN İL OLMA HEVESİ KURSAĞINDA KALDI

NAZLI ALTINAYAR – Nazilli’nin il olması için her geçen gün hızlanan çalışmalara bir yenisi yarın ekleniyor. Sürecin başından beri destek veren Nazilli Ticaret Odası’nda güç birliği toplantısı gerçekleştirecek. Yarın düzenlenecek olan Nazilli İl Olsun Platformu’nun yapacağı “İl olmak sana yakışır Nazilli” isimli toplantıya siyasetçiler, STK’lar, muhtarlar katılacak.

Her geçen gün daha fazla il olma umuduna sıkıca sarılan Nazilli’nin, geçtiğimiz günlerde Nazilli’ye gelerek bir dizi ziyarette bulunan AK Parti Milletvekillerinin açıklamasının ardından hevesi kursağında kaldı. AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Metin Yavuz, gündemdeki Nazilli’nin il olmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamalarında konuyla ilgili resmi bir çalışma olmadığını vurgulayan Milletvekili Savaş , “Bu soru ilçe binamızda da geldi, fakat gündemimizde böyle bir konu yok. Partimizin şu anda böyle bir gündemi yok.” ifadelerini kullandı.

Aynı soru Nazilli’de esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a da soruldu. Milletvekili Yavuz gelen soru karşısında kahkaha atarak cevap verdi. Yavuz şu ifadeleri kullandı;

“Az önce açıkladık zaten. Nazilli’nin il olmasını isteriz, Söke’nin il olmasını isteriz. Şu anda gündemde böyle bir şey geçiyor fakat Ankara’da böyle bir şey yok. Bir hazırlık yok, bu bir söylem şu anda. Ama tabi söylemlerle başlar bu iş, inşallah olur.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL