Siyaset

İstifa eden Karacasu eski belediye başkanı İnal’dan şok itiraf! “Zorla istifa ettirdiler!”

İstifa eden Karacasu eski belediye başkanı İnal’dan şok itiraf! “Zorla istifa ettirdiler!”

Geçtiğimiz aylarda Karacasu’da 2 yıllık yapılan projeleri tanıtmak amacıyla düzelenen basın toplantısı sırasında sağlık sorunlarını ortaya sunarak istifa eden MHP’li Karacasu eski belediye başkanı Zeki İnal, sosyal medya üzerinde bir takipçisinin yorum yapması üzerine karşılık olarak “zorla istifa ettirdiler” dedi.

İstifa etmesinin ardından, Aydın kamuoyununu merak içerisinde bırakarak hiç bir şekilde açıklama yapmayan İnal, sağlık sorunlarının bahanesi arkasında durmasına rağmen sosyal medya profilinde siyasal çalışma yaptığına dair paylaşım yaparak takipçilerinden tepki topladı.

İnal, takipçilerinden birinin esnaf ziyareti fotoğrafının altına; “Başkan sen hastayım diye ayrılıyorsun ve hergün bir yerlerde geziyorsun, bu kadar heves varsa niye istifa ettirdiler anlamış değilim” şeklinde yorum yapmasının ardından skandal bir itirafa imza attı. Zorla istifa ettirildiğini dile getiren İnal yaptığı yorumda; “Sağlığım iyi çok şükür yerinde onu bahane ettirerek beni zorla istifa ettirdiler büyükler” diyerek, MHP’de üst düzey yöneticilerin kendisini zorla istifaya yönlendirdiğini ve baskı altında olduğunu adeta onayladı.

Bir süre sonra yaptığı yorumu kaldıran Zeki İnal, bununla birlikte zorla istifa ettirildiğini onaylayarak sessizliğini bozmuş oldu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL