Siyaset

Mhp Nazilli’den Aşure Hayrı!

Mhp Nazilli’den Aşure Hayrı!

Aydın’ın Nazilli ilçesinde MHP ilçe Teşkilatı aşure hayrı yaptı. MHP Nazilli İlçe Teşkilatı Belediye Meydanı’nda aşure hayrı düzenledi. İl Başkanı Haluk Alıcık, geç başlayan programda aşure dağıtımını beklemeden fotoğraf çektirip aşure dağıtım yerinden ayrıldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nazilli İlçe Teşkilatı Belediye Meydanı’nda aşure hayrı yaptı. Muharrem ayı nedeni ile geleneksel hale gelen ve Belediye Meydanı’nda MHP Nazilli ilçe Teşkilatı tarafından yapılan aşure hayrına AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP Nazilli ilçe Başkanı Hasan Eren, İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aşure hayrına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken İlçe Başkanı Hasan Eren, kendi elleriyle aşure dağıttı.
Nazilli’de MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen aşure hayrına katılanlara teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Hasan Eren birlik ve beraberlik mesajı verdi. Son dönemde ilçe siyasetinde parti hakkında çıkan iddialara yanıt veren Hasan Eren, “İl Başkanımızın beni görevden alacağı yönünde iddialar var. Bugün kendisiyle birlikte fotoğraf verdik. Seçilmiş bir ilçe başkanıyım ve görevimin başındayım. Böyle bir şey söz konusu değil. Böyle bir şey yok ve olamaz da. Birlik ve beraberliğimizi göstermek için yaptığımız bir hayır. Üye kayıtlarımız devam ediyor. Her gün bir üye kampanyamız var. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir sorunumuz yok” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL