Siyaset

Savaş’tan Sultanhisar çıkarması

Savaş’tan Sultanhisar çıkarması

AK Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Sultanhisar’a adeta çıkarma yaptı.

TBMM Genel Kurul çalışmalarına ara verilmesinin ardından saha çalışmalarına ağırlık veren TBMM KİT Komisyonu Başkanı, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Sultanhisar’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.  Savaş’a, AK Parti Sultanhisar İlçe Başkanı Yüksel Yılmazoğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Öztürk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Koçyiğit, Belediye Meclis Üyeleri ve il ilçe yöneticileri eşlik etti.

Savaş ve beraberindeki heyet ilk olarak Sultanhisar Kaymakamlığına atanan Bahadır Güneş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Kaymakamlık binasından ayrıldı.

Çarşı esnafının sorunlarını dinleyen Savaş, daha sonra sırasıyla Sultanhisar Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlhan Karaman’ı, Sultanhisar Esnaf ve Sanatkarlar, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Öncel’i ve son olarak Sultanhisar İlçe Emniyet Amiri Başkomiser İbrahim Yörük’ü İlçe Emniyet binasında ziyaret ettikten sonra İlçeden ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL