Siyaset

Sahte Hesap Başkan Özcan’ı Harekete Geçirdi!

Sahte Hesap Başkan Özcan’ı Harekete Geçirdi!

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden açılan bir hesap Nazilli Belediyesi’ni teyakkuza geçirdi.

Geçtiğimiz günlerde Nuri Sert adında açılan sahte bir hesabın Belediye ile ilgili bilgileri paylaşarak, sert ve alaycı bir dilde eleştirmesi vatandaşlar ile belediye çalışanlarının dikkatini çekti.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın da dikkatini çeken sahte hesap, yaptığı bir paylaşımla kendini ele vererek adeta kim olduğunu kanıtladı. Başkan Özcan’ın nokta atışı olarak tespit ettiği isim sır gibi saklansa da, Özcan, o kişi hakkında idari yaptırım uygulayacağı bilgisini Nazilli Anlık ile paylaştı.

Sahte hesap açarak gerçek dışı dedikodudan ibaret bilgiler paylaşan kişinin Belediye içerisinde çalışan bir personel olduğunu dile getiren Özcan, konuyla ilgili takibinin sürdüğünü bazı kötü düşünceli insanların başarılı olamayacağını söyledi.

ŞÜKRÜ IRGAT’I DEVİRMEYE Mİ ÇALIŞIYORLAR?

Açılan sahte hesabın Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şükrü Irgat’a zede verecek iftira nitelikli paylaşımlar yapması üzerine belediye içerisinde ‘Şükrü Müdür’ü devirmeye mi çalışıyorlar?’ gibi sorular ortaya çıktı.

Öte yandan, başkan Özcan, sahte profilinin sahibi hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ve o kişi hakkında yasal yaptırım uygulayacaklarını kaydetti.

Umut Aldi / Nazilli ANLIK Haber

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL