Siyaset

Yenipazarlı’dan Sevim’e sert çıkış!

Yenipazarlı’dan Sevim’e sert çıkış!

Nazilli’de siyasi kriz git gide büyürken, yapmış olduğumuz haberin ardından Memleket Partisi Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı açıklamada bulundu.

Serkan Sevim’in CHP’den ihraç edilmesi için ilk raporu hazırlayan kişi olduğunu belirten Yenipazarlı, ikisinin aynı çatı altında bulunmasının imkansız olduğunu belirtti.

Sevim’e adeta ateş püskürten başkan Yenipazarlı açıklamasında şöyle konuştu; “Değerli arkadaşlarım bildiğiniz gibi 50 yıldır siyasetin içindeyim. 50 yıldır siyasette hiç kimseyi satmadığımı, hiç kimseyi yolda bulduklarımla değişmediğim her siyasi parti içinde bulunan siyasetçiler bilir. Ne davamı ne inançlarımı hiçbir çıkar uğruna satmadığımı herkes bilir.
Ama aynı insanlar sizlerin nasıl bir ihanet içinde olduğunuzu da bilir. Dün kolkola siyaset yapanların bugün hangi çıkarlar uğruna birbirine düşman olduğunu yollarının ayrıldığını da bilir. Onun için kendi düştüğünüz çamurda boğulurken çamurlarınızı başkalarının üzerine sıçratmayın. Ben, CHP’den 3 yıl önce istifa etmiş ama geri dönmesin diye arkadan ihraç edilmiş eski bir CHP üyesiydim. Benim CHP iç işlerine karışmak gibi bir amacım bir beklentim olamaz. Mevcut yöneticiler bunlara kafa yoracağına CHP’de ki istifaları nasıl durdururuz nasıl engel oluruz diye düşünsünler ve engel olmaya çalışsınlar. Yoksa parti CHP’yi vakıf yapmak isteyenlerin eline kalacak.
Atatürk devrim ve ilkelerine sahip çıkmayan Soros’cu hainlerin eline kalacak. Mehmet Bekaroğlu, Ekmeleddin, Abdullah Gül gibi AKP artıklarının eline kalacak. S.S. benim partiden ihraç edilmem için ilk raporu hazırlayan ve İl’e gönderen adamdır.
Ayrıca delege seçimleri sırasında seçimlerden çekilince bize “partiyi yakıp yıkıp gittiler” diye Neron’lukla suçlayan kişidir.
Memleket Partisi, bizim hakkımızda yalan yanlış suçlamalarda bulunan kişilerin sığınacağı bir liman değildir ve ihanetçilerin yatağı hiç değildir. S. S. Atama ilçe başkanı olduğu günden beri bir kez benim çayımı içmiş midir ? Benim onun çayını içmediğim kesindir.
Bir kez bile bir ortamda bir saniyelik dahi bir arada olmamışım. O zaman kirli ittifak nasıl oluyor? O fotoğraf karesinde olanlar gizli bir mekanda mı görüntülenmişler? Halka açık bir mekanda sokakta oturacaksın sonrada benim fotoğrafımı neden çekip sosyal medyada paylaştınız diye ağlayacaksın. Gizli saklı işin varsa kapalı kapılar ardında yapacaksın.
Yoksa suçüstü yakalanmışlar gibi ağlamayacaksın. Başkasının üzerine iftira atarak suç bastırmayacaksın. Asıl ahlaksızlık partinin iç meselelerini sokak ortasında halka açık mekanda tartışmaktır. Herkes kendi işine baksın”

Umut Aldi / Nazilli ANLIK Haber

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL