Siyaset

CHP Nazilli’de Serkan Sevim Depremi Devam Ediyor!

CHP Nazilli’de Serkan Sevim Depremi Devam Ediyor!

CHP Nazilli İlçe Başkanlığında yaşanan istifa krizi ardından kulislerde deprem durulmuyor. Başkan Serkan Sevim’in tek adamcı tutumları ve bencil tavırları yüzünden istifasını veren 10 yönetim kurulu üyesinin ardından başkanlığı düşen Sevim’in tekrardan il başkanı Ali Çankır tarafından başkanlığa getirileceği gündemi meşgul etmeye başladı.

Alınan kulis bilgilerine göre Serkan Sevim’in partiye zarar verdiğini düşünen 20 CHP üyesinin istifalarını ceplerine aldıkları ve il başkanı Ali Çankır’ın tekrardan Serkan Sevim’i genel kurula kadar başkan seçmesi halinde toplu olarak istifa edecekleri öğrenildi.

CHP Serkan Sevim’i İstemiyor!

Partinin önde gelen isimlerinden alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Teşkilatı içerisinde Serkan Sevim’in tek adamcı, kişisel çıkarları için partiyi kullanması ve bencil tavırlarından ötürü partililerin CHP’ye küsmeye başladığı ve üyelerin Serkan Sevim’i partide istemediği kulisine ulaşıldı.

CHP’de hazırlanan 20 istifanın ardından, CHP İl Başkanı Ali Çankır’ın tekrardan Serkan Sevim’i ilçe başkanlığı için önerip önermeyeciği kamuoyun tarafından merakla beklenmeye başladı.

Umut Aldi / Nazilli ANLIK Haber

YORUMLAR (1)

  1. recep diyorki:

    şimdi yönetimden arkadaşlar istifa edince gündeme geldi bazı şeyler.ya öncesi ? öncesinden kaç üye istifa etti bu da irdelensin

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL