Siyaset

Esnaflardan Ali Çetinkaya’ya tam destek!

Esnaflardan Ali Çetinkaya’ya tam destek!

Yerel Seçimlere doğru gidilirken, Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya da tempoyu iyice arttırdı. Gündüz programında otogar çevresini kuşatan eski sanayi sitesini ziyaret eden Çetinkaya, gördüğü ilgiyi, sevgiyi karşılıksız bırakmadı: “1 Nisan’da Nazilli’mizi birlikte yöneteceğiz. İlk iş olarak da o makamın kapısını sökeceğiz demiştim, işte o ustam da burada. Mazbatayı alıp birlikte kapıyı sökmeye gideceğiz!” dedi.

Sahanın sözcüsü vatandaşlardan aldığı güçle, sevgiyle ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden aldığı destekle Nazilli’nin dört bir yanında Memleket rüzgarları estiren Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, Cuma namazı sonrası katıldığı hayır yemeğinin ardından eski sanayi sitesi esnaflarını ziyaret etti.
Ekip arkadaşlarıyla birlikte otogar çevresini kuşatan sanayi sitesini ziyaret ederek, hem esnafla hem de vatandaşlarla tokalaşarak, kendini anlatan ve destek isteyen Ali Çetinkaya’nın tam saha presiyle, sanayide adeta Ali Çetinkaya sesleri yankılandı.

 

BU ŞEHRİ İNŞAAT MÜHENDİSİ YÖNETMELİ!

Sanayideki yaşça büyük ustalara 40-50 yıldır Nazilli’de neyin değiştiğini soran Ali Çetinkaya, aldığı “hiçbir şey” cevabına karşılık şunları söyledi: “Neden değişmediğini ben anlatayım. Doktor yönetti, avukat yönetti geldiğimiz nokta bu. Şehirciliğin sözcülüğünü yapacak avukat benim, şehri iyileştirecek doktor da benim. Yani bir İnşaat Mühendisi olarak, altyapıyı da üst yapıyı da ben bilirim. Depreme dirençli kentlerin nasıl yapılacağını da ben bilirim. İşte tüm bu saydıklarımdan dolayı bir de inşaat mühendisi yönetsin şu şehri diyorum. Bakalım değişim oluyor mu olmuyor mu?”
Kadınların başımızın tacı olduğunu belirten Çetinkaya, ziyaret boyunca karşılaştığı kadın esnafları cesaretinden ve azminden dolayı tebrik ederek, “İyi ki varsınız. Hayatımızı var eden, hayata anlam katan siz kadınlara çok şey borçluyuz.” ifadelerini kullandı. Gençlere de her zaman olduğu gibi farklı bir özen gösteren Çetinkaya, “Genç kardeşlerimin desteklerini bekliyorum. Görsünler gençlerin neler başarabileceğini, ben sizlerin sözcüsü olarak bu göreve talibim.” dedi.
Yaklaşık dört saat süren ziyaretin sonunda sanayide çay molası veren Ali Çetinkaya ve partililer, sanayi ziyaretlerine Cumartesi günü de devam edeceklerini açıkladılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL