Spor Yerel

İKİNCİ BAŞKAN TEKEOĞLU : “BAŞARI MURAT AKKAŞ VE ÖĞRENCİLERİNİNDİR”

İKİNCİ BAŞKAN TEKEOĞLU : “BAŞARI MURAT AKKAŞ VE ÖĞRENCİLERİNİNDİR”

ANLIK HABER – Arslanlıspor’un kurucusu, kulübün kilit ismi 2. Başkan Hakan Tekeoğlu ligi değerlendirdi.

Geçtiğimiz sezon son dakika golüyle şampiyonluğu kaçıran Esnafgücü Arslanlıspor yeni sezona tekrar şampiyonluk paralosıyla çıkmıştı. Bu süreçte daha tecrübe ve deneyim kazandıklarını belirten kulübün kurucusu ve 2. Başkanı Hakan Tekeoğlu, geçen yıl kaçırılan şampiyonluğu bu yıl kazanmak için çok çalıştıklarını söyledi.

Aldığı görev ve sorumluluklarının bilincinde olduğunu belirten  Tekeoğlu, zor süreçlerden geçtiklerini ama zafere inanan 22 cesur yürek ve onlara destek veren efsane taraftarları ile vardıklarını belirtti.

SEZONUN BAŞLAMASINA 3 AY ÖNCEDEN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK.

Sezon başlamadan 3 ay önceden transfer çalışmalarını başladıklarını dile getiren Hakan Tekeoğlu, ilk 4 hafta alışma süreci yaşadıklarını bunu zor maçlar öncesi aşarak sporcuların kalitesini önemli maçlarda yansıtarak kazanılmasındaki payın sporculara ait olduğunu söyleyen Tekeoğlu, “Sezon başlamadan önce, daha önceden beraber çalışmaktan onur duyduğum değerli hocam Murat Akkaş ile anlaştık. Kendisinin takımda kalmasını istediği ve alınmasını istediği sporcular ile bizim de önceden izlediğimiz ve kariyerinde üst düzey liglerde oynamış olan sporcu kardeşlerimizden oluşan bir kadro planı yaptık. Bu doğrultuda teker teker özel olarak kendim transfer sürecinde görüşmeler sağladım. Neredeyse lig başlamadan 3 aylık bir periyod sürecinde sporcuları izledik ve anlaşmaları gerçekleştirdik. Kadromuzu liglerin başlamasına az bir zaman kala tamamlamış olduk. Antrenman sürecimiz aslında biraz kısa oldu. Birkaç hafta takım halinde antrenman yaparak ligin ilk maçına çıktık. Takımın tamamen birbirine adapte olması ve oturması için 3-4 haftalık bir periyod geçiş sürecimiz oldu. Bu süreci kayıpsız atlatıp şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizden Bozdoğan Madran Belediyespor ile 5. Haftada deplasmanda oynanan maçta iyi mücadele ederek güzel bir skorla kazanmasını bildik. Akabinde 7. Haftada yine şampiyonluk rakiplerinden Kurtuluşspor’u net bir skorla geçerek kadro kalitesi ile şampiyonluğun en güçlü adayı olduğumuzu tekrar rakiplerimize hissettirdik. Pırlanta gibi karakterli sporcularla bu başarıyı yakalamak bizim için onurdu. Bu başarı tamamen Murat Akkaş ve öğrencilerinin başarısıdır. Sahne arkasında kalan bizler sadece bir figüranız. Efsane taraftarımıza da buradan bizi hiçbir yerde yalnız bırakmadıkları ve her yerde 90 dakika boyunca takımlarını destekledikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Sözlerine şu şekilde devam eden kulüp kurucusu Tekeoğlu ;

“Liglerin bitimde genel kurula gitmeyi planlıyoruz. Çıkmış olduğumuz ligde, İyi bir yönetim anlayışı ve yapısıyla yönetim kurulu oluşturup, adımları erken atarak çıkmış olduğumuz lige renk katarak Nazilli’yi başarı ile temsil etmek adına çalışmalara başlamak istiyoruz.

BİZ BU KULUBÜN HİZMETKÂRIYIZ

Hiçbir zaman makam ve koltuk sevdam olmadı. Tek amacım emek verdiğim, yoktan var ettiğim bu kulübün yaşamını sürdürmesiydi. Görev ve sorumluluklarımın bilincinde olarak transfer öncesi izleme, transfer görüşmeleri ve neticelendirme, sonrasında evrak yönetimi, lisans ve diğer evrakların çıkması için işyerime engel teşkil etmemesi adına birçok gece işyerimde mesaiye kaldım. Forma, Eşofman vb herşeyin tasarımını yaparak bunların teminini sağladım. Sezon içinde cezalı oyuncu, hakem ve haftanın maçlarını takip ve kontrolünü sağladım. Yine sosyal medya yönetimine grafik ve tasarım yaparak Türkiye’nin belki de amatörde en iyi sosyal medya kullanan ekibi olarak çok aktif bir şekilde hala devam etmekteyiz. Bu konuda sosyal medyamızı yöneten Özgür Tan ve Oğuzhan Topbaş kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum.

Son teşekkür de Yönetimde görev alan beklentisiz bize maddi manevi destek sağlayan tüm yönetim kurulu üyelerine yürekten tek tek teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL