Siyaset Yerel

İYİ Parti Nazilli 5.yılını buruk kutladı

İYİ Parti Nazilli 5.yılını buruk kutladı

NAZLI ALTINAYAR – İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı, kuruluşlarının 5’nci yılını törenle kutladı. Nazilli İstasyon Meydanı Atatürk Anıtı’nda partinin 5 kuruluş yıldönümü töreni Başkan Mehmet Bingül’ün çelenk konmasıyla başladı. Törene İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Mehmet Bingül’ün yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Belediye Başkan vekili Mustafa Tınaz, Nazilli Belediyesi İYİ Partili meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kutlama töreni İYİ Parti Nazilli ilçe Başkanı Mehmet Bingül’ün günün anlam ve önemini anlattığı konuşma yaptı.

“KALKINMIŞ BÜYÜK TÜRKİYE VİZYONU VAR”

İYİ Parti’nin 5.nci kuruluş yıldönümü herkese hayırlı olsun dileyerek başlayan İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Mehmet Bingül, “Bugün çok özel bir gün. Yüreğimizde; Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadelesi var. Kalkınmış büyük Türkiye vizyonu var. Değerli Dava arkadaşlarım, Yüreğimde hepimizin ülküsüyle süslenen Anadolu var’ Biz varız. Milletimiz var. Büyük Türkiye var. Türkiye’de; herkes eşit, her şey adil. Huzurlu insanlar, mutlu çocuklar, umutlu gençler, korkmadan yaşayan kadınlar var. Evine rahatça ekmek götüren babalar, siftah yapmış esnaflar var, huzur var, bereket var. Adalet var, çevre var ve bu kutlu hedefin, bu kutlu ülkünün yolunda yürüyen, bu memleketin vefalı evlatları, İYİ Parti’mizin neferleri var. Şükürler olsun. Bugün İYİ Parti’miz 5 yaşında. Kutlu olsun. Rabbim daha nice yaşlara eriştirsin inşallah” ifadelerini kullandı.

Ayrıca törende İYİ Partili üyelerinin çoğunluğunun olmaması ve ittifak üyesi CHP’den kimsenin törene katılmaması dikkat çekti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL