Güncel Yerel

Nazilli’deki feci kazada genç mühendis hayatını kaybetti

Nazilli’deki feci kazada genç mühendis hayatını kaybetti

ALİ GÜNANA- Kaza, Nazilli – Bozdoğan karayolu üzerinde Toygar Mahallesi mevkiinde sabaha karşı meydana geldi. Alınan bilgiye göre Nazilli’den Bozdoğan’a doğru seyir halinde olan Mehmet Sedat Başar idaresindeki 09 E 6764 plakalı otomobil ile Bozdoğan’dan Nazilli istikametine doğru seyir halinde olan Orhan E. idaresindeki 35 BAD 46 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta savruldu. Çarpmanın sesini duyan bölgedeki vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk incelemede 09 E 6764 plakalı araç sürücüsü Mehmet Sedat Başar’ın otomobil içerisinde sıkıştığı görüldü. Diğer araç sürücüsü Orhan E. ile yolcu konumunda bulunan Cihan T. ise bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale sonrasında Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Otomobilde tek başına bulunan ve Maden Mühendisi olduğu öğrenilen Mehmet Sedat Başar, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda sıkıştığı yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Durumu ağır olan genç mühendisin hastane yolunda kalbinin durduğu, hastaneye getirildiğinde ise doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

32 yaşındaki genç maden mühendisi Mehmet Sedat Başar’ın ölüm haberini alan yakınları hastaneye akın etti.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL