Güncel

Nazillili muhtarlardan aday Ali Çetinkaya’ya tam destek!

Nazillili muhtarlardan aday Ali Çetinkaya’ya tam destek!

Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı tarafından Naz-ı Şerif’te düzenlenen ‘Muhtarlar Toplantısı’nda partinin Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya’ya muhtarlardan tam destek geldi. Toplantıda konuşan Çetinkaya, “Belediye bünyesinde Muhtarlık İrtibat Ofisi kurulacak.Böylece mahallelerimizin sorunları daha hızlı bir şekilde çözülecek.” dedi.

Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Muhtarlar Toplantısı’nda Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Ali Çetinkaya, muhtarlarla buluştu. Toplantıya; çok sayıda mahalle muhtarının yanı sıra basın mensupları ve Memleket Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Üyesi Adayları da katıldı.

Kahvaltı sonrası ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Hüseyin Güleryüz, katılımlarından dolayı mahalle muhtarlarına ve basın mensuplarına teşekkürlerini sundu.
Meclis Üyesi Adayları Erdoğan Dilbaz ve Zeki Açık da, toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür ederek, kısa bir selamlama konuşma yaptılar.

HEP BERABER YÖNETECEĞİZ!
Belediye başkanı olduğunda yapacağı ilk işin mazbatayı aldıktan sonra belediyeye gidip makamın kapısını sökmek olacağını ifade eden Çetinkaya, “O makam belediye başkanının değil, makam sizlerin makamıdır, halkın makamıdır. Halk varsa belediye başkanı vardır, halk yoksa belediye başkanı da yoktur. Biz bunun bilincindeyiz, hep beraber yöneteceğiz.” dedi.

GES İLE 3 MİLYON TL CEBİMİZDE KALACAK!
Bir gazetecinin, yazın sıcaklıkların 45 dereceyi bulduğunu ve bu enerjiden başka belediyelerin, firmaların faydalandığını belirterek, Nazilli neden bu kaynaklardan yararlanmıyor şeklindeki sorusu üzerine, GES ile ilgili çalışmaları olduğunun altını çizen Çetinkaya, şunları söyledi: Nazillimizin aylık elektrik gideri ortalama 3 milyon TL. Makine Mühendisi bir arkadaşımız var ve biz bu konu ile alakalı olarak maliyetleri çıkardık. İşe başlar başlamaz hemen belediyemizin ve kapalı pazar yerlerinin üstüne bu sistemleri kuracağız, bahsettiğim kredilerle… Hem elektrik giderimiz karşılanacak hem de üstüne para kalacak. Yaklaşık üç yılda bu proje kendini amorti edecek.” şeklinde konuşan Ali Çetinkaya, katılımlarından dolayı tüm muhtarlara teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL