Siyaset Yerel

İYİ PARTİ NAZİLLİ İLÇE BAŞKANI GÖKBARAZ İSTİFA ETTİ

İYİ PARTİ NAZİLLİ İLÇE BAŞKANI GÖKBARAZ İSTİFA ETTİ

NAZLI ALTINAYAR –Nazilli’de İYİ Parti şok istifa ile gündeme geldi. Geçtiğimiz aylarda görevi bırakan Cihat Öztürk’ün yerine getirilen Ali Gökbaraz sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifasını sundu. Bir süredir yaşadığı sağlık problemlerinden dolayı sahalardan uzak kalan ve tedavi gören Ali Gökbaraz, yaptığı yazılı açıklamayla görevi bıraktığını duyurdu. Ali Gökbaraz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“2023 genel seçimleri ülkem ve partim için ne kadar hayati önem taşıdığının bilinci içerisindeyim. Göz sağlığım ile ilgili olarak tedavi sürecinde olmamdan dolayı 2022-2023 yıllarında sahada yapılacak seçim çalışmalarında yeterince aktif olamayacağımdan dolayı partimin, seçim sürecinde bir zarar görmemesi için ilçe başkanlığı görevimden ayrılma kararı almış bulunmaktayım.”

GÖZLER ÖZTUNÇ’TA

Kısa sürede 3 başkan değiştirerek gündeme gelen İYİ Parti’de yeni gelecek olan başkan merak konusu oldu. Gökbarız’ın istifasının ardından İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’nda kulisler hareketlenmeye başladı. Alınan kulis bilgilerine göre Gökbaraz’dan boşalan başkanlık koltuğuna Mesut Öztunç’un getirileceği söylendi.

Öztunç, 2019 Yerel Seçimleri’nde Haluk Alıcık’ın listesinde MHP’den Nazilli Belediyesi Meclis Üyesi adayı oldu. Ancak seçilemeyen Öztunç’un adı bu kez İlçe Başkanlığı için geçmişti. Aydın İl Başkanlığı’na atanan Haluk Alıcık ile ters düşen Öztunç, ilçe başkanı yapılmayınca da geçtiğimiz yıl partisinden istifa edip İYİ Parti saflarına katılmıştı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL