Yerel

Nazilli’de Doğa Beach hizmete girdi

Nazilli’de Doğa Beach hizmete girdi

Nazilli’nin ilk ve tek havuz konseptli restoranı Doğa Beach Restaurant muhteşem bir açılışla hizmete girdi.

Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli Mahallesi Yeşildere Mesire alanında hizmete giren Doğa Beach Restaurant görkemli bir açılışa sahne oldu. Açılışa Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Aslan, Chp Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, İyi Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz, Memleket Partisi Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Ünal Önal ve yönetim kurulu, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışa katılan davetlilere usta aşçılar tarafından hazırlanan birçok lezzet ikram edildi. Daha sonra protokol üyeleriyle birlikte açılış kurdelesi kesildi.
“İŞLETMEMİZ NAZİLLİ’MİZE HAYIRLI OLSUN”
Açılışta konuşan Kocamanlar Group Yönetim Kurulu üyesi Şakir Kocaman, “Cesur Yapı ile İnşaat sektöründe 50’ye yakın vatandaşımızı ev sahibi yapan Kocamanlar Group, konaklama sektöründe Venüs Otel, medya sektöründe Cesur Haber, Balıkçılar Çarşısı’nda Kocamanlar Balıkçılık ve Sümer Rekreasyon Alanı’nda Kocamanlar Çay Bahçesi ile bugüne kadar hep sizlerin yanında olmuştu. Bugün de Kocamanlar Group olarak, ilçemizde büyük bir eksikliği olan doğa ile iç içe havuz konseptli eğlence ve yiyecek-içecek sektörünün iç içe olacağı Doğa Beach Restaurant’ta hem ünlü sanatçıları sizlerle buluşturacağız hem de bölgenin en önemli şeflerinin özenle hazırladığı sunumları ve lezzetleriyle de sizleri Doğa Beach’e müdavim edeceğimize inanıyoruz. 3,5 dönümlük alana kurulu olan Olimpik Yüzme Havuzu’nun yanı sıra 1000 kişilik kapalı bölümü ile bölgenin en büyük restoranı olan Doğa Beach, 500 kişilik havuz başı bölümü ile de konuklarını ağırlamaya hazır. Havuz başı Dj performanslarının yanı sıra canlı müzik ile konuklarının kulaklarının pasını silmeye hazırlanan Doğa Beach, özellikle yaz döneminde her hafta ünlü bir sanatçıyı da sizlerle buluşturacak. Nazilli’ye yapılacak yatırımın ve esnafımızın her zaman yanındayım diyen Nazilli Belediye Başkanımız sayın Kürşat Engin Özcan’a verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İşletmemiz Nazilli’mize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.
“HAYAL ETTİK VE BAŞARDIK”
İşletme ortaklarından Cesur Kocaman’da, “Nazilli ve çevresinde tatil konseptine uygun bir mekana ihtiyaç vardı. Bölge halkının bu ihtiyacını gidermeyi hayal ettik ve başardık. Bölgenin en iyi şeflerinin hazırladığı lezzetleri bir arada bulunduran Doğa Beach, 250 metrekare profesyonel sistemli yüzme havuzu, 150 masa, 1000 kişilik kapasitesi, konser alanı ve havuz başı sahnesi olan bir mekanı Nazilli’ye kavuşturduk. İşletmemizin açılışına katılan herkese Kocamanlar Group adına çok teşekkür ederiz” dedi.

DJ BENSU ŞAHİN ve SOLİST PELİN ELİTEZ SAHNE ALDI
Açılışta önce hareketli parçaları ile Dj Bensu Şahin davetlileri eğlendirirken gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan solist Pelin Elitez seslendirdiği şarkılar ile davetlilerin kulaklarının pasını sildi. Gece boyunca eğlenen davetliler yiyecek ve içecek sektörünün yanı sıra eğlence sektörüne de hitap tesisi çok beğendiklerini belirterek “Bu mekan Nazilli’ye çok yakıştı.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL