Siyaset Yerel

Nazilli’de ve Kuyucak’ta yaşayan vatandaşlar ne yapsın sayın vekil ?

Nazilli’de ve Kuyucak’ta yaşayan vatandaşlar ne yapsın sayın vekil ?

NAZLI ALTINAYAR – AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim’in sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğraf gündem oldu. Yaklaşık 160 bin nüfuslu Nazilli’de ve 26 bin nüfuslu Kuyucak’ta otomobil sahipleri usta bulamamaktan şikayet ederken, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim vatandaşın isyanını haklı çıkardı.

Yüksek fiyatlar ve kısıtlı usta imkanlarından dolayı sürücüler çevre illere yöneliyor. Birçok araç sahibi Denizli ve Aydın gibi çevredeki şehirlerin sanayi sitesine giderek otomobillerini tamir ettiriyor.

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ilçedeki bu eksikliği sosyal medya paylaşımıyla gündeme getirdi. Nazilli ve Kuyucak sanayisini tek tek dolaşan Erim, aracının elektrik tesisatındaki arızayı giderecek usta bulamadı. Takımları eline alan AK Parti’li milletvekili, otomobilini kendi tamir etti.
Erim, Facebook hesabındaki fotoğrafa “İş başa düştü. Zira Nazilli ve Kuyucak Sanayi Sitelerin’nde bu tesisatı yapacak elektrikçi bulamadım” notu düşerek acı gerçeği kamuoyuyla paylaştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL