Yerel

Karacasu’da Kan Donduran Olay!

Karacasu’da Kan Donduran Olay!

NAZLI ALTINAYAR- Olay, Karacasu’nun Esençay mahallesi Yukarı Esençay mevkiinde yaşandı. Alınan bilgiye göre Ümit Çaka (50) sosyal medyaya intihar mektubu yazıp önce oğlu Orhan Çaka’yı vurdu sonrada aynı tüfekle intihar etti.

YENİ MEZUN OĞLUNA KIYDI
Geçtiğimiz günlerde üniversiteden mezun olduktan sonra memleketi Karacasu’ya 2 gün önce gelen Orhan Çaka, edinilen bilgiye göre ilçeye gelişinin ardından ilk gün kardeşinin yanında kaldı.

20 Haziran Pazartesi gecesi mahallede gideceği bir iş sebebiyle babasının evine gelen Orhan Çaka, eve geldikten saatler sonra babası tarafından tüfekle öldürüldü.

Orhan Çaka’nın sabah saatlerinde yevmiye karşılığı saman sarmaya gitmek üzere arkadaşlarıyla sözleştiği öğrenildi. Sabah saatlerinde iş için kendisini arayanların telefonlarına cevap vermemesi üzerine mahalle sakinleri eve geldi.

Aile yakınlarına haber verilmesi üzerine girilen evde acı olay ortaya çıktı. Orhan Çaka’nın cansız bedeni kendi yatağında bulunurken, baba Ümit Çaka’nın eşi ile barışmak için Orhan Çaka’dan yardım istediği ve bu sebeple anlaşmazlık çıktığı için oğlunu öldürmüş olabileceği bilgisine ulaşıldı.

Sosyal medya hesabından saat 02.18’de intihar notu bırakan Ümit Çaka’nın, oğlunun rezil olmaması için öldüreceğini söylemesi ise dikkat çekti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL