Yerel

Nazilli’de Kanlı Pusu

Nazilli’de Kanlı Pusu

NAZLI ALTINAYAR – Olay, Nazilli’de Aydoğdu Mahallesi 693 sokakta 03.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre akşam saatlerinde kimliği henüz tespit edilemeyen kişiler U.E isimli şahsın çalıştığı mekana giderek tartıştı. Tartışma seslerini duyan mekan sahibi ve çalışanlar, mekana gelen kimliği belirsiz kişilerle tartışarak darp etti.

İddiaya göre darp edilen şahıslar mekandan ticari taksi ile uzaklaşarak U.E’nin yaşadığı evin sokağına gelerek pusuya yattı. Saatler sonra işten eve dönen U.E, sokağa girdiği esnada şahıslar tarafından saldırıya uğradı.

Çevredeki vatandaşlardan alınan bilgiye göre U.E ile şahıslar bir süre kavga etti. Kavga esnasında kimlik bilgilerine ulaşılamayan şahıslardan biri, yanında getirdiği silahla U.E’yi kafasından vurup daha sonra olay yerinden kaçtı. Kanlar içerisinde kalan U.E, yardım istemek için evine doğru gitti. Yardım seslerini duyan ev sakinleri U.E’yi gördüğünde şoka girdi. Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan U.E’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, polis şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL