Yerel

Nazilli’de Ağacın Kafeye Düşüsü Anbean Kaydedildi

Nazilli’de  Ağacın Kafeye Düşüsü Anbean Kaydedildi

NAZLI ALTINAYAR- Olay, Nazilli’de Sümerpark’ta bulunan bir kafede akşam saatlerinde meydana geldi. Dün akşam saatlerinde ilçe genelinde başlayan fırtına, ardında çok sayıda hasar bıraktı.
Sümerpark içerisinde bulunan ve fırtınanın şiddeti ile devrilen asırlık dört çam ağacından bir tanesi büyük bir gürültü ile bölgede bulunan bir kafenin üzerine yıkıldı. Olay anında asırlık çam ağacının kafenin üzerine devrilmesi iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Ağacın devrilmesinden saniyeler önce kafe personelinin müşterileri oturduğu masadan kaldırarak alandan uzaklaştırdığı ve panik anları kameralar tarafından kaydedildi.

Büyük bir gürültüyle kafenin üzerine devrilen ağaç iş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana getirirken, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

DÜKKAN SAHİBİ İKİNCİ ŞOKU KASADA YAŞADI
Ağacın devrilmesinin ardından içeride yapılan kontrol esnasında iş yeri sahibi kasayı kontrol etmek istedi. Kasayı açtığında ikinci bir şokla karşılaşan dükkan sahibi yaklaşık 5 bin TL’nin ve bahşiş kutusundaki paraların yerinde olmadığını gördü.
Olay yerine gelen polis ekipleri kamera kayıtlarından hırsız veya hırsızları tespit etme çalışmasını sürdürüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL