Yerel

Nazilli Polisi Hırsızlara Geçit Vermiyor

Nazilli Polisi Hırsızlara Geçit Vermiyor

NAZLI ALTINAYAR-  Nazilli polisinin suç ve suçlularla mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda kentte farklı bölgelerde gerçekleşen hırsızlık olayları çözüldü. Son olarak geçtiğimiz günlerde Karaçay Mahallesi’nde bulunan bir ikametten demir profil, asansör makarası ve demir çengel çalındığına dair ihbar alan ekipler harekete geçti. Olay yerinde yapılan incelemelerde şüphelinin R.A olduğu tespit edildi. Şahsı yakalamak için operasyon düğmesine basan polis, başarılı takip sonucunda R.A’yı aynı gün içerisinde yakaladı.

Ayrıca Turan Mahallesi’nde bulunan bir ikametten elektrikli bisiklet çalındığı konusunda ihbar alan ekipler, bölgede yaptığı kameraları inceleyerek şüphelinin Y.K olduğunu tespit etti. Şahsı teknik ve fiziksel takip sonucunda aynı gün içerisinde yakalayan ekipler Y.K’yi başarılı operasyon sonucunda kıskıvrak yakaladı.

Her iki şahsı da savcılık talimatıyla gözaltına alan ekipler, R.A ve Y.K’yi hakim karşısına çıkarttı. Mahkeme kararınca R.A tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Y.K adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL