Yerel

Chocolate 333 Markasının Lezzetleri Artık Buca’da

Chocolate 333 Markasının Lezzetleri Artık Buca’da

Ufresh, Chocolate 333, Cerotoni, Su Üstünde ve Oday Pizza markaları ile mağazalaşma süreci ve atılımlarını hızlandıran Uğur Entegre Gıda, ortaya çıkarttığı markalarını ulusal çapta duyurmak için adımlar atıyor 2021 yılında Balçova mağazası ile yatırımlarını İzmir’e yönelten Uğur Entegre Gıda, açılışını gerçekleştirdiği Buca mağazası ile Chocolate 333 lezzetlerini çikolata, kahve tutkunları ile buluşturdu.

“Her anı lezzetli” sloganı ve üstün kalite güvencesi ile Aydın, Nazilli’nin büyüyen değeri Uğur Entegre Gıda, kendisine has ürünleri ve dünya mutfağının güzide tatları ile yenilikçi bir vizyon sergilemekte. Mağazacılık deneyiminde ortaya çıkarttığı yenilikçi vizyonunu her geçen gün geliştiren marka, 19 Mayıs’ta Buca’da gerçekleşen şube açılışında, mağaza içerisinde bulunan dünya mutfağının temsili pasta çeşitleri, kahve ve şirket grubunun bir diğer markası Cerotoni ile İtalyan dondurması gelatodan oluşan zengin bir içeriğe sahip.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe kampüsünün karşısında konumlanan Chocolate 333 mağazasında, açılışa katılanların ilgisi büyüktü. Belçika çikolatasından üretilen tatlı ve çikolata çeşitlerinin misafirler tarafından lezzeti oldukça beğenildi. Bölge yetkilisi, konuşmasında; “İzmir, bulunduğumuz Ege bölgesi ve bizler için önemli bir merkez konumunda. İzmir bizlerin Ege bölgesi ve akabinde ulusal çapta hedeflerimiz için değerli bir atılım. Buca ve önümüzdeki dönemde gelecek Bostanlı şubelerimiz ile, İzmir’in tanınmış ve sevilen markaları arasında yer alacağımızdan eminiz.” ifadelerini kullandı.

Üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu bölgede Chocolate 333, özel tatlıları ve dondurmaları ile gençler için nezih bir alan oluşturmakta. Mağaza içerisinde bulunan çalışma masaları sayesinde, üniversite öğrencileri için tüm imkanları oluşturan Chocolate 333, Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerinin favori uğrak noktalarından biri olmaya aday.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL