Yerel

Nazilli’de ‘Atma, Dönüştür, Oyna’ projesinde geri sayım başladı

Nazilli’de ‘Atma, Dönüştür, Oyna’ projesinde geri sayım başladı

NAZLI ALTINAYAR – Aslı-Mustafa Takmaklı Kızılay Anaokulu öğretmeni, proje sorumlusu Hülya İlhan öncülüğünde yapılan ‘Atma, Dönüştür, Oyna’ eTwining projesinde geri sayım başladı.

İlhan’ın öncülüğünde, Hatay’dan Gümüşgöze İlkokulu, Antalya’dan Elmalı Anaokulu, Şanlıurfa’dan Narçiçeği Anaokulunun ortaklığında yapılan ‘Atma, Dönüştür, Oyna’ eTwinning projesinde çalışmalarda sona geldi. Okul Müdürü Hatice Özcan’in desteği, okul öğretmenleri Ayşegül Ünal, Ayşe Uygur Kördemirci, Esin Akkaşoğlu, Esma Teyyareci ve öğrencilerinin katılımıyla yürütülen projede öğrenciler Tic Tac Toe, Mangala, Sudoku, 3 Taş, 9 Taş ve Eşini Bul oyunlarını aileleri ve öğretmenleri ile hazırlayıp akıl ve zeka oyunlarını öğrendiler.

HEM GERİ DÖNÜŞÜM HEM BİLİŞSEL GELİŞİM
Projenin amacını anlatan proje sorumlusu Hülya İlhan, “Bu projenin en güzel tarafı ise akıl ve zeka oyunlarını; atıkları kullanarak sıfır maliyetle kendi el emekleri ile yapmış olmaları. Hem geri dönüşümü hem de bilişsel gelişimi destekleyen bu proje; öğrencilere aileleri ile kaliteli zaman geçirme imkanı sundu” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL