Yerel

NAZİLLİ POLİSİ 3 HIRSIZI DAHA YAKALADI

NAZİLLİ POLİSİ 3 HIRSIZI DAHA YAKALADI

NAZLI ALTINAYAR –Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın huzurunu, can ve mal emniyetini sağlamaya yönelik çalışmalarını tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekleyen ekipler, düzenledikleri operasyonlarda 3 hırsızlık şüphelisini yakaladı.

Geçtiğimiz haftalarda Yıldıztepe Mahallesinde bir iddia bayisine giderek telefon çalan hırsız kayıplara karışmıştı. Olayın ardından harekete geçen Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, olay yeri ve civarında bulunan güvenlik kameralarını saniye saniye izledi. Nazilli polisi, kaçan M.Ö isimli şüpheli şahsı kıskıvrak yakaladı.

Bir diğer hırsız ise Yeni Mahallede bir eve girdi. Emniyet güçlerinin yürüttüğü titiz çalışma sonucunda, tüp ve bakır kazanı çalan hırsızlık şüphelisi M.E’nin yeri tespit edildi. Polis, evine düzenlediği operasyonla şahsı gözaltına aldı.

Operasyonlara hız kesmeden devam eden Nazilli polisi, Karaçay Mahallesi otogar içerisinde bulanan NAZ-BEL şirketine ait 100 metre civarındaki elektrik kablosu çalan hırsızlık şüphelisi Ü.A.’yı yakaladı. Nazilli polisinin yoğun çalışması sonucu şüpheli şahsın yeri tespit edildi. Sabaha karşı yapılan operasyonla şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Yakalanan Şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikatın devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL