Yerel

HAYDİ NAZİLLİ! MİNİK ALPARSLAN DESTEKLERİMİZİ BEKLİYOR

HAYDİ NAZİLLİ! MİNİK ALPARSLAN DESTEKLERİMİZİ BEKLİYOR

NAZLI ALTINAYAR – Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ile ToyCity Nazilli işletmesi, SMA Tip-1 ölümcül kas hastası Alparslan Sarıboğa’ya destek olmak amacıyla kampanya düzenliyor.
Aydın’da görev yapan polis memuru Ömer Sarıboğa’nın oğlu SMA Tip-1 ölümcül kas hastası Alparslan’a destek için düzenlenen kampanyaya Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özmen ve ToyCity işletmecisi Kenan Topçu, tüm Nazillilileri davet ediyor. ToyCity’de 19 Mart 2022 Cumartesi günü oyuncakların tüm hasılatı minik Alparslan’ın tedavisi için toplanacak. ToyCity işletmesinde tüm gün boyunca çocukların yüzünü güldürmek isteyen aileleri beklediklerini söyleyen NGC Başkanı Ümit Özmen, “Nazillili ailelerimiz hafta sonu hem çocuklarını hem de Alparslan’ın yüzünü güldürsün” dedi.

“HEM ÇOCUKLARIN HEM ALPARSLAN’IN YÜZÜ GÜLSÜN”
SMA Tip-1 kas hastalığının tedavisinin çok zor ve pahalı olduğunu vurgulayan Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Ümit Özmen, “Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımız ve cemiyet üyesi gazeteci arkadaşlarımızla Polis memuru Ömer Sarıboğa’nın SMA Tip-1 hastası oğlu Alparslan Sarıboğa için Valilik izniyle başlatılan kampanyaya destek vermek istedik. ToyCity işletme sahibi Kenan Topçu ile yaptığımız istişare sonunda hem Nazillili çocuklarımızın yüzünün gülmesini istedik hem de Alparslan’a destek olmak istedik. Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi zemin katında bulunan ToyCity işletmesi 19 Mart Cumartesi günü elde edeceği tüm hasılatı Alparslan için bağışlayacak. Tabii o gün fiyatlar aynı ancak biz hem ailelerimizden hem işadamı, bürokrat ve hayırseverlerimizden destek de bekliyoruz. İlimizde ve ilçemizde dayanışma ve yardımlaşma kültürünü alevlendirmek istiyoruz. Bu zor ve zamanla yarışılan hayati öneme sahip hastalıkla mücadelede tuzumuz olmasını istedik” diye konuştu.

‘ALPARSLAN’IN KAHRAMANI OLALIM’
Başkan Özmen açıklamasının devamında; “Cumartesi günü Nazilli’deki tüm vatandaşlarımızı destek olmaya bekliyoruz. Alparslan, ikizi Metehan gibi sağlıklı bir yaşamak sürmek istiyor. Alparslan’ın hayata tutunabilmesi için 13.5 kiloya ulaşmadan 1 milyon 822 bin dolar değerindeki Zolgensma adlı ilacı alması gerekiyor. Bu paranın sağlanması için bizler de destek olmak istedik. İşletme sahibi Kenan Topçu’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Hem Nazilli Gazeteciler Cemiyeti üyeleri olarak ücretlerin toplanmasında orada olacağız hem de üyelerimizle destek sağlayacağız. İş adamlarımızı, oda başkanlarımızı, bürokratlarımızı bekliyoruz. Gelen vatandaşlar oyun gruplarındaki ücretleri destek olmak amacıyla fazla da verebilirler. Bütün hasılatın Alparslan’a gideceğini unutmamamız gerekiyor. Nazilli’yi bu konuda birlik olmaya, Alparslan’ın kahramanı olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Valilik izinli hesap bilgileri,
Alıcı: Alparslan Sarıboğa.
Banka: Ziraat Bankası.
TL: TR29 0001 0090 1007 4820 9050 01
$: TR02 0001 0090 1007 4820 9050 02
€: TR72 0001 0090 1007 4820 9050 03
SMS ile destek için tüm operatörlerden her SMS 20 TL olacak şekilde BAĞIŞ yazıp 9509’a mesaj olarak gönderilebiliyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL