Yerel

BAŞKAN ADAYI ÇETİN NAZİLLİ BASININDAN DESTEK İSTEDİ

BAŞKAN ADAYI ÇETİN NAZİLLİ BASININDAN DESTEK İSTEDİ

NAZLI ALTINAYAR- Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) Başkan Adayı Erman Çetin, Nazilli’de gazetecilerle bir araya geldi. Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’nde (ABGC) 26 Mart’ta yapılacak Genel Kurul öncesi adaylığını açıklayan Erman Çetin, Nazilli’deki basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Hangar Cafe’de gazetecilerle kahvaltı yapan Erman Çetin, çalışmalarını ve yapacağı projeleri anlattı. Samimi bir ortamda geçen programda Çetin, meslektaşlarından destek istedi.

“ÇALIŞACAK ARKADAŞLARA İHTİYACIMIZ VAR”
26 Mart’ın Aydın’da görev yapan bütün gazeteciler için önemli bir tarih olduğunu söyleyen Erman Çetin, “Her sektörün sorunlarını yazıyoruz ama gazetecilik mesleğinin sıkıntılarını dile getirmiyoruz. Sektörümüzdeki sorunları bir başkası değil biz çözeceğiz. Bunun için cansiperane çalışacak arkadaşlara ihtiyacımız var. Hatalar var ve bunların düzeltilmediğini gördük. Bugün ihmal ettiğimiz meseleler yarın iki ayağımızı dolaştırır. Gazeteciliğin itibarsızlaştırılmaya başladığı andan itibaren hep itirazım oldu. Değişim ve dönüşümün kararını biz vereceğiz” dedi.

SEÇİM ÖNCESİ PROJELERİNİ AÇIKLADI
Projelerini basın mensuplarıyla paylaşan Erman Çetin, sözlerine şu şekilde devam etti :

“NGC’deki değişim ateşinden esinlendik. Aydın’da itibar erozyonuna uğrayan bu sektörün sorunları çözmek için bir irade ortaya koyduk. Kurumlar, STK’lar ve ADÜ ile ortaya koyduğumuz çalışmalarla herkese örnek olmak istiyoruz. Göreve gelirsek 100 gün içerisinde ABGC’nin akademisini kuracağız. Kameraman, grafiker, spor, asayiş, politika muhabiri, foto muhabiri olmak isteyenlere mesleğimizin duayenleri usta öğreticilik yapacak. CV havuzu oluşturup gazetelerimize eleman desteği sağlayacağız. Yabancı dil kursları vereceğiz. Hukuk bürosu, 7/24 meslektaşlarımızın yanında olacak. Hukuki savunmalarını sağlayacak. Aydınlı gazetecilerin neler başarabildiğini ve nasıl bir performans sergilediğini tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Çözümün anahtarı sizlersiniz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL