Yerel

Nazilli Belediye İş Sendikası’ndan ‘birlikte güçlüyüz’ mesajı

Nazilli Belediye İş Sendikası’ndan ‘birlikte güçlüyüz’ mesajı

NAZLI ALTINAYAR-Nazilli Belediye İş Sendikası Başkanı Öner Balcı, Nazilli Belediye İş Sendikası Nazbel Baş temsilcisi Ahmet Kundakçıoğlu ve Nazilli Belediye iş sendikası üyelerinin temsilcileri, İYİ Parti Nazilli ilçe Başkanlığı ve oda başkanlarını ziyaret etti.

Karşılıklı iyi dileklerin ifade edildiği ziyaretlerde, ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar ile Nazilli’nin artık göç veren bir ilçe olmasından dolayı isçisiyle esnafıyla  bir olması gerektiğine vurgu yapıldı.

Nazilli’nin kaybettiklerini yeniden kazanabilmesi için hep birlikte  hareket edilmesi  ve herkesin taşın altına elini koyması ortak görüşü olarak kaydedildi.

“Biz birlikte güçlüyüz”

Belediye iş sendikası ve sendikal faaliyetleri hakkında İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz ile oda başkanlarına bilgiler aktaran Nazilli Belediye iş Baş temsilcisi Öner Balcı ziyaret ilişkin şunları söyledi:

“Belediye İş Sendikası olarak temsilcilerimizle birlikte İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanımız ve oda başkanlarımızı ziyaret ederek kendilerini tebrik ettik. Seçilerek geldikleri görevlerinde başarılar diledik. Güncel konularda özellikle ekonomi ve her gün yükselen enflasyon rakamları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Sendika olarak işçi ve emekçi arkadaşlarımızın yanında olduğunu belirterek ‘biz birlikte güçlüyüz’ mesajını verdik. Misafirperverliklerinden dolayı başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın da sadece belediye bünyesindeki değil, tüm işçi ve emekçilerin yanında olmasında dolayı tüm işçi arkadaşlarım adına belediye başkanımıza ayrıca teşekkür ederim.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL