Sağlık

AYDIN’DA 160 KİŞİ İKAZ EDİLDİ

AYDIN’DA 160 KİŞİ İKAZ EDİLDİ

NAZLI ALTINAYAR-Son günlerde Türkiye’de artan vaka sayılarıyla birlikte en çok artış gösteren illerden biri olan Aydın’da koronovirüs denetimleri tüm hızıyla devam ediyor.
Koronavirüs salgınına karşı alınan tüm yasaklara vatandaşların uyduğu görülürken sosyal mesafe ve maske kuralına uymayan vatandaşlar ise Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları yardımıyla belirleniyor.

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları yardımıyla belirlenen vatandaşlar, tedbirlere uymaları konusunda ikaz ediliyor.

DENETİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK
Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları yardımıyla son bir haftada 160 vatandaş ikaz edildiği bilgisine ulaşılırken, yapılan denetimlerle ilgili Aydın Valiliği’nden açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “7 Şubat’ta 25, 8 Şubat’ta 12, 9 Şubat’ta 33, 10 Şubat’ta 17, 11 Şubat’ta 35, 12 Şubat’ta 13 ve 13 Şubat’ta 25 şahıs ikaz edildi. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarından ilimiz farklı noktalarında Covid-19 tedbirleri kapsamında tespit edilen ihlal görüntüleri ile ilgili olarak sevk edilen ekipler tarafından toplam 160 şahıs ikaz edilmiştir.”

Öte yandan koronavirüs salgınına karşı denetimlerin sıklıkla yapılacağı belirtilirken vatandaşların tüm kurallara eksiksiz uymaları istendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL