Yerel

Nazilli’de bir kişiyi öldüren cinayet zanlısı olay yerine getirildi

Nazilli’de bir kişiyi öldüren cinayet zanlısı olay yerine getirildi

NAZLI ALTINAYAR – Nazilli’de 2 sene önce çıkan kavgada bir kişiyi öldüren Ali E.’ye olay yerinde geniş güvenlik önemleri altında keşif yaptırıldı.

Olay, Nazilli’nin Arslanlı Mahallesi’nde 23.08.2020 tarihinde gece saatlerinde meydana gelmişti. Husumetli iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralanmıştı. Çıkan kavgada Ali E., iddiaya göre belinden çıkardığı tabancayla tartıştığı Y. B.’ye  ve yanındakilere ateş açtı.

Tabancadan çıkan kurşunlar Y.B ile kavgayı ayırmak isteyen Hasan Kuruoğlu’na isabet etti.  Yaralılar, gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, Kuruoğlu ise doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamamıştı. Cinayeti işleyen Ali E. daha sonra olay yerinden kaçmış, sabah saatlerinde bir tarlada bulunmuştu.

KEŞİF İÇİN OLAY YERİNE GETİRİLDİ

İşlenen cinayetten iki sene sonra zanlı Ali E., Arslanlı Mahallesi’ne tekrar getirildi. Bölgede alınan yüksek güvenlik önlemleri eşliğinde olay gününü tekrar anlatması için keşife getirilen Ali E., soğukkanlılıkla her şeyi yeniden anlattı. Cinayet zanlısı Ali E.’yi gören Kuruoğlu’nun yakınları sinir krizi geçirdi. 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL