Güncel

İYİ PARTİ NAZİLLİ’NİN YENİ YÖNETİMİ TÖRENLE TANITILDI

İYİ PARTİ NAZİLLİ’NİN YENİ YÖNETİMİ TÖRENLE TANITILDI

NAZLI ALTINAYAR-İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetimi bugün yapılan tanıtım toplantısı ile belli oldu. Belediye Nikah solanunda gerçekleşen tanıtım toplantısına İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Tener, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, CHP İlçe Başkanı Serdar Alptekin ve çok sayıda partili katıldı. Ali Gökbaraz’ın oluşturduğu 66 kişilik yönetim kurulu törenle tanıtıldı.

“CANSİPERANE ÇALIŞACAĞIZ”
Aydın’daki hedeflerinin birinci parti olmak olduğunu önemle vurgulayan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, “Genç bir parti olmamıza rağmen bugün hem yerel hem de genel siyasette rüştünü ispatlamış bir İYİ Parti var. Kurulduğundan bugüne kadar hizmet eden tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Göreve başlayan Ali Gökbaraz ve yönetimine başarılar diliyorum. İyi belediyeciliğin nasıl yapıldığını Aydın’a gösterecek olan Kürşat Engin Özcan, onu temsil edecek olan da teşkilatımız. Bizler gerek teşkilatımızın gerekse belediyelerimizin emrinde İYİ Parti’yi temsil etmek üzere bir yola çıktık. İnanıyoruz ki önümüzdeki süreçte hedefimiz Aydın’da 1’nci parti olmak. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağız. İkinci hedefimiz de Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı’nın adayı kim olursa olsun cumhurbaşkanı adayımızı Türkiye’de cumhurbaşkanı yapmak. Bu hedefe kilitlendik bunun için cansiperane çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

“PARTİMİZİN EMRİNDEYİZ”
Genel Başkan Meral Akşener’in çizdiği yolda emin adımlarla yürüyeceklerini belirten İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Ali Gökbaraz, “İYİ Parti bayrağını taşımaktan gurur duyuyoruz. 3 yıldır hizmet ettiğim davada Teşkilat Başkanımız Koray Aydın ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan’ın atamasıyla bu görev bize tevdi edilmiştir. Bu kutlu görevde hizmet ettiğimiz sürece. Ben ve arkadaşlarım partimizin emrinde olacağız. Genel Başkanımızın çizdiği yoldan ayrılmayacağız. Bu hizmeti sonuna kadar sürdürmeye söz veriyoruz” dedi.

Ali Gökbaraz yönetimi şu şekilde oluştu;
İlçe sekreteri Birol Çavuş, Teşkilat Başkanı Erkan Erkoç, Kadın Politikaları Başkanı Seval Koşar, Yerel Yönetimler Başkanı Selda Aktan, Basın ve Sosyal Medya Başkanı Günnur Göçmen, Seçi İşleri Başkanı Mesut Öztunç, Genlik Politikaları Başkanı Recep Sakarya, Siyaset Akademisi Başkanı Turhan Özmen, Mali İşler Başkanı Seher Gül, Ekonomi Politikaları Başkanı Erkan Abbasoğlu, STK İşleri Başkanı Süleyman Kana, Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı Umut Nepton, Ortadoğu Politikaları Başkanı Mehmet Göktepe, Uluslararası Politikalar Başkanı Hakan Ersoy, Toplumsal Politikalar Başkanı Sinan Dereli, Eğitim Politikaları Başkanı Bahar Kuzu, Türk Dünyası ve Yurtdışı Türkler Başkanı Duygu Güngör, Kalkınma Politikaları Başkanı Erden Tilki, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Efe Güner, Millî Güvenlik Pol. Başkanı Süleyman Güneri yer aldı. Yönetim kurulu ise; Emine Tosun, Yılmaz Vıcır, Ebru Kayaçelik, Coşkun Çimen, Müşerref Yıldız, Ünal Gençler, Mehmet Kopal, Güleser Burmaoğlu, Selami Zorlu, Memet Sait Seyitoğlu, Erkan Pirimoğlu, Cüneyt Kasap, Mehmet Çelikyürek, Şevket Cintosun, Fatma Yarangünü, Özer Tekin, Kadir Kabak, Fatma Deyim, Mustafa Özdemir, Turgut Topçuoğlu, Ali Haskök, İbrahim Kırdemir, Deniz Çetinkol, Dilek Gücü, Ali Taylan Özova, Melisa İnci, Mustafa Tanrıkulu, Özgür Ekiz, Emine Karaaslan, Aycan Gökbaraz, Ömer Köroğlu, Aytül Değer Yel, Mehmet Gürsoy, Süleyman Baytemir, Yakup Ekiz, Fatih Büyükbaşoğlu, Mehmet Yılmaz, Ayşe Özkanlı, Erol Kabadayı, Metin Ceviz, Halil Gürsoy, Himmet Kaysal, Mehmet Eryiğit, Mehmet Yolal

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL