Güncel

NAZİLLİ’DE KAHVECİLER YENİDEN ŞENKAL DEDİ

NAZİLLİ’DE KAHVECİLER YENİDEN ŞENKAL DEDİ

NAZLI ALTINAYAR-Nazilli Kahveciler Odası üyeleri yeni dönem için başkanını seçti. Nazilli’deki kahveciler bugün, Şoförler Odası’nda düzenlenen Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda oylarını kullandı. Yapılan seçimde mevcut Başkan Birol Şenkal ile Ali Yılmaz, başkanlık için yarıştı.

Beyaz liste ile seçime katılan mevcut Başkan Birol Şenkal, 350 oy alarak yeniden göreve seçilirken, sarı liste ile yarışan Ali Yılmaz ise 83 oyda kaldı.

“ÇOK DOLUYUM”

Yüksek oy farkı ile seçimi kazanarak, başkanlıkta üçüncü dönemini yaşayan mevcut başkan Birol Şenkal, seçim sürecinde kendisine destek olan üyelere teşekkür etti. Zor bir süreçten geçerek tekrar bugün seçimi üyelerinin destekleri ile kazandığını belirten Şenkal “Bildiğiniz gibi hepsi eşim dostum arkadaşım demokrotik ortamda bir yarış oldu, seçimimiz çok güzel oldu. Kaybeden tarafta benim arkadaşım bundan sonra hep beraberiz o da benim kardeşim, biz değil odamız kazandı. Ben 8 senedir bu odaya çok büyük hizmet ve emek verdim. Gerçekten helal hoş olsun arkadaşlarım beni hiç yalnız bırakmadılar. Çok doluyum aslında sitem de edebilirim, biliyorsunuz, fazla konuşmak istemiyorum. O arkadaşa da burdan selam olsun. Burada bugün kaybeden yok. Kahveciler odamız kazandı. Yarın diğer aday arkadaşımızla da oturup kalkacağız. Güzel bir kardeşimiz, Allah hepimizin gönlüne göre versin. Beni yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL