Güncel

YILBAŞINDA NAZİLLİ PROTOKOLÜ PERSONELİ UNUTMADI

YILBAŞINDA NAZİLLİ PROTOKOLÜ PERSONELİ UNUTMADI

Herkes eğlendi onlar çalıştı

Yeni yıla nöbette girdiler

Nazilli’de ilçe protokolü yılbaşına çalışarak giren kamu personelinin yeni yılını kutladı.

Acısıyla tatlısıyla 2021 yılı geride kaldı. Nazilli’de polis, jandarma, itfaiye, sağlık çalışanları ve belediye personelleri yılbaşını çalışarak geçirdi. Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan Jandarma Komutanı Hakdan Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan kamu personellerini ziyaret ederek yeni yılını kutladı. İlçe protokolü, Nazilli Devlet Hastanesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli İtfaiye Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, kentin çeşitli noktalarında uygulama yapan emniyet personeliyle bir araya geldi.

“2022 HUZURLU BİR YIL OLSUN”

Kaymakam Arısoy ve Başkan Özcan, 2022’ye görev başında giren çalışanlara tatlı ikramında bulundu.
2022 yılının daha mutlu ve müreffeh bir şekilde geçmesi temennisinde bulunan Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, “Çok şükür Nazilli’de bir sıkıntı söz konusu değil. Eğlence yerlerinde gece boyunca takip ve kontrollerimiz devam edecek. Koronarüsün 2022 yılında sona ererek insanlığımızın sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmesi temennisiyle. Sizlerin de yeni yılını kutluyorum herkese kolay gelsin.”dedi.

“SIKINTINLARI AŞMAK DİLEĞİYLE”

2021’in zorlu geçen bir yıl olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Kaybettiklerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine Rabbim’den sabırlar diliyorum. Zorlu bir seneydi. Ekonomik sıkıntılar, yangın, sel, afet, salgın hastalık bir çok sıkıntıyı birlikte yaşadık. Bütün zorlukları kaymakamımızın önderliğinde sahada göğüsledik. Zor günleri hep birlikte atlattık. 2022 iyi ve güzel bir yıl olur. Yine sahada ve yine birlikteyiz. Nöbettiki kamu personelini ziyaret ettik. Bu sıkıntılardan kurtulup, psikolojik harabeyi ortadan kaldırmak için konser düzenledik. İnşallah yeni yıla coşku ve neşeyle gireceğiz. 2022 Nazilli’mize, ülkemize b
Hayırlı uğurlu olsun. İnsanlık kazansın herkes mutlu olsun” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL