Güncel Video Galeri

Bu adam akıllanmıyor! Salihli yetmedi Nazilli’de de araba çaldı!

Bu adam akıllanmıyor! Salihli yetmedi Nazilli’de de araba çaldı!

Geçtiğimiz haftalarda Manisa’nın Salihli ilçesinden çaldığı otomobil ile Nazilli’ye geldiği sırada Polis ekiplerince yakalanan H.K, bu sefer de Nazilli’de Şoförler Ve Otomobilciler Odası başkan yardımcısı Hasan Tunca’nın aracını  çaldı.

Olay, Karaçay Mahallesi 257 sokak üzerinde bulunan Şoförler Ve Otomobilciler Odası önünde gerçekleşti.  Oda üyelerine ait park yeri dolu olduğu için 09 CBD 76  plakalı otomobilini komşu esnafın önüne bırakan Şoförler Ve Otomobilciler Odası başkan yardımcısı Hasan Tunca, aracın üzerinde anahtarını bırakarak oda binasına girdi.

Bölgede keşif yapan ve geçtiğimiz haftalarda Manisa’nın Salihli ilçesinden çaldığı otomobil ile Nazilli’ye geldiği sırada Polis ekiplerince yakalandıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakılan H.K, aracın üzerinde anahtar olduğunu fark etti. Rahat tavırlar sergileyerek otomobile binen şahıs, araçla birlikte hızla bölgeden uzaklaştı.

Binadan çıkınca aracını yerinde bulamayan otomobil sahibi Hasan Tunca, durumu Polis ekiplerine bildirdi. Emniyet ekipleri kentte bulunan kameraları inceleme altına alarak, çevre illerin emniyet müdürlüklerine haber verdi.

Çaldığı otomobille İzmir’in Ödemiş ilçesine giden H.K, Ödemiş ilçe emniyet müdürlüğü tarafından araçla birlikte yakalanarak, göz altına alındı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL