Siyaset

İYİ Parti Nazilli’de İlk Revizyon!

İYİ Parti Nazilli’de İlk Revizyon!

Aydın siyasetinde genel olarak sular durulmazken, Nazilli İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk’ün hakkında çıkan iddiaların ardından tüm sorular doğrular ve kanıtlar nitelikte istifa etmesi kamuoyunda flaş etkisi uyandırdı.

Cihat Öztürk’ün istifasının ardından İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Demirci’nin de ilçe başkanlarıyla arasında olan sorunlardan dolayı görevden alınacağına dair söylentiler bir yana Nazilli’de sular bir türlü durulmadı.

ÖZTÜRK’ÜN YÖNETİMİNDEKİ 27 KİŞİ GÖREVDEN ALINACAK

İYİ Parti içerisinde üst düzey bir yöneticinin paylaştığı bilgiye göre; İlçe Başkanı Cihat Öztürk’ün istifasının genel merkez tarafından onaylanmasının hemen ardından yönetiminde bulunan 33 kişinin görevden alınacağı iddia edildi.

Parti içerisindeki ayrımcılık ve gruplaşmayla birlikte iktidara gidilen yolda oldukça zarar verecek olayların olmasından yakınan bazı partili yöneticiler, bu revizyonun muhakkak yapılması gerektiğini belirtti.

Cihat Öztürk’ün hakkında çıkan iddiaları adeta onaylar nitelikteki istifasının ardından, İl Başkanı Süleyman Demirci’nin görevden alınacağına dair kulis bilgilerinin hemen ardından gündeme bomba gibi düşen Nazilli İlçe Yönetimindeki 33 ismin görevden alınacağı iddiası İYİ Parti Nazilli’de suyun iyice kaynadığını belli etti.

Öte yandan, yönetimsel olarak sıkıntı yaşayan İYİ Parti Aydın il teşkilatının genel merkez tarafından dikkatle izlendiği ve gerekli yaptırımların yapılacağı konusunda bilgiye ulaşıldı.

Umut Aldi / Nazilli ANLIK Haber

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL