Güncel Sağlık

Vali Aksoy’dan kritik uyarı

Vali Aksoy’dan kritik uyarı

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, normalleşme sürecinde vatandaşların rehavete kapıldığını, tokalaşma ve sarılmanın arttığını söyledi. Sosyal mesafeye dikkat edilmesini isteyen Aksoy, tokalaşmanın da virüsün yayılmasını önlemek için bir süre daha yapılmaması gerektiğini belirtti.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’dan vatandaşlara kritik uyarı geldi. Normalleşme sürecinde insanların rehavete kapıldığını söyleyen Aksoy, tokalaşma, sarılma gibi alışkanlıkların yeniden arttığına dikkat çekti. Vali Aksoy, virüsün yayılımının önüne geçmek için insanların bir süre daha yakın temastan kaçınması gerektiğinin altını çizdi.

Aksoy, “Salgın süreci ile birlikte mesafe kuralı doğrultusunda imtina edilen sarılma ve tokalaşma benzeri davranışların özellikle son dönemde toplum içerisinde yaygınlaştığı görülmektedir. Kültürümüzün bir parçası olmakla birlikte salgınla mücadele sürecinde salgının yayılımını artıran tokalaşma, sarılma gibi faaliyetlerden bir müddet daha uzak durmalıyız. Sosyal mesafenin öneminin vatandaşlarımıza hatırlatılması noktasında da çalışmalar valilik ve kaymakamlıkların koordinasyonunda sürdürülecektir” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL