Güncel

Adü’de iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi!

Adü’de iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi!

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde (ADÜ) çalışan güvenlik görevlilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri verilerek, acil durum ile afetlerde güvenlik konularında bilgilendirmeler yapılıyor.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi bünyesinde çalışan koruma ve güvenlik görevlilerine yönelik olarak düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri devam ediyor. İşyeri Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Öğr. Gör. Nadir Savaş Öter ile Sivil Savunma Uzmanı Gülay Kandemir, 7126 Sivil Savunma Kanunu ve 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve ilgili mevzuatlar kapsamında eğitim verdi.
Eğitimin açılışında konuşan İdari Mali İşler Daire Başkan V. Faruk Uludağlı, ADÜ yönetiminin iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerine önem verdiğini vurgulayarak özverili çalışmalarından dolayı koruma ve güvenlik görevlilerine teşekkürlerini iletti.
Güvenlik ve koruma görevlilerinin görev, yetki, sorumlulukları ile acil durum ve afetlerde güvenlik konularında bilgilendirme yapılan eğitimde mevzuat çerçevesinde bulunan yangın, deprem, hırsızlık, sabotaj konuları ele alındı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL