Güncel

Belediye eski başkanı engelli vatandaşı darp etti!

Belediye eski başkanı engelli vatandaşı darp etti!

Aydın’ın Buharkent ilçesinde MHP’den İYİ Parti’ye geçen eski belediye başkanı Yusuf Vural’ın engelli bir vatandaşı darp etmesi gündeme bomba gibi düştü.

Sinirden adeta gözü dönen eski başkan Vural’ın, engelli kişinin yere düşmesine rağmen defalarca tekmelediği anları bir vatandaş kamera kaydına aldı.

Engelli vatandaşlar ilçede bulunan bir kahvehanede tartışmaya başlayan Vural, iddiaya göre Cumhur İttifak’ı destekçisi olduğu için şiddete başvurdu. Kahve ortasında dehşet saçmaya başlayan eski başkan, “Bizim sayemizde Bozdoğan’da çalıştın. Çıktın geldin nankörsün sen” şeklinde bağırmaya başladı.

Engelli adamdan “Sensin nankör. Sen davanı nankör ettin” yanıtını alan Vural, “Git oradan ben davamdayım yine. Dava bizde daha” dedi. İYİ Partili Vural, “Bugüne kadar kimi sattım” diyen engelli adama hıncını alana kadar vurmaya devam etti.

Engelli kişinin yere düşmesine aldırmayan Vural, yanındaki arkadaşı ile birlikte savunmasız adama saldırmaya devam ederken o anlar çevrede bulunan vatandaşların kameralarına işte böyle yansıdı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL