Güncel

İnce’den Nazilli Çıkartması

İnce’den Nazilli Çıkartması

Muharrem İnce Nazilli’ye geldi
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Nazilli’de partilileri ile bir araya geldi. Coşku ile karşılanan İnce, esnaf ziyareti yaparak, “Bu memleketi birlikte kuratarcağız” diye mesaj verdi.
Muharrem İnce önderliğinde kurulan Memleket Partisi, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdürüyor. Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Aydın programının ilk durağı Nazilli oldu. Ziyarette İnce’ye Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı, Nazilli İlçe Başkanı Ali Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.
Parti otobüsüyle ilçeye giriş yapan İnce, İstasyon Meydanı’nda partililer ve vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. Esnaf ziyareti öncesi konuşma yapan İnce, “Türkiye’yi birlikte kurtaracağız” diye vatandaşa seslendi. İnce sözlerini şöyle sürdürdü; ”Biz kendi kazandığımız parayla istediği gibi yaşar. Kendi kazandığı parayla ister türban takar ister mine etek alır. İster hurma yer ister portakal. Bu kişinin kendi tercihidir. Ama gördük ki devletin uçaklarında şampanya patlatılıyor. Kimler bunlar makara takaracılar? Makracılar fena yakalandılar bu sefer. Hem devletin uçaklarında şampanya patlatıyor bu reziller hem Atatürk’e hem İsmet İnönü’ye iki ayyaş diyorlar.”
“BAŞ PEHLİVAN KİM”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen İnce, “Bakın denedi, 11 kere denedi aynı anahtarı aynı deliğe sokuyor ama kapı açılmıyor. Demek ki anahtar yanlış. Hep birlikte anahtarı değiştirelim. Ver koltuğu diyorum vermiyor, aday ol diyorum olmuyor ne yapalım yani? Aday ol, kazanamam diyor sen aday ol diyor. Baş pehlivan güreşten kaçar mı? Baş pehlivan kim? partinin genel başkanı. Memleket Partisinin Cumhurbaşkanı adayı Genel Başkan Muharrem İnce’dir bu kadar basit. Türkiye’nin yeni bir ruha ihtiyacı var. Ne cumhur ne millet tek yol memleket. 18 Eylül’de kurultayımız var. 18 Eylül’den sonra otobüste yatacağım. Türkiye’yi karış karış, il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaşacağım. Millete kızmayacaksın küsmeyeceksin ısrarla anlatacaksın. Bu yağma düzeninden kurtaracağız” şeklinde konuştu.
Öte yandan CHP Nazilli İlçe binası önünde konuşmasını yapması ise dikkat çekti.
Konuşmasının ardından Nazilli Uzun Çarşı esnafına hayırlı işler dileyen İnce, Belediye Meydanına ilerledi. Meydanda partisine katılan 5 kişiye rozet taktı. Rozet takdimi sonrasında Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Savaş’ın Terör örgütü PKK’nın sözde kurucusu Mustafa Karasu’nun yapmış olduğu; ‘CHP’sinden Saadet Partisi’ne birçok parti ayakta kaldıysa bu HDP’nin direnişiyle oldu’ açıklamasına bir değerlendirme istemesine karşılık İnce, “PKK benim muhatabım değil. Terörün her türlüsünü kınıyorum; PKK, İŞİD, FETÖ, DHKPC. Terörün her türlüsünü şiddetle kınıyor, muhattap kabul etmiyorum. Adı geçen partiler açıklama yapsın” diye konuştu.
Burada ziyaretini sonlandıran İnce, otobüsüne binerek Aydına hareket etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL