Güncel

Nazilli’de intihar teşebbüsü

Nazilli’de intihar teşebbüsü

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir kadın ve bir erkeğin intihar teşebbüsü polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu engellendi.
Alınan bilgiye göre; sabaha karşı 04.00 sırasında Dumlupınar Mahallesi 50 sokak üzerinde bulunan bir eve intihar teşebbüsü ihbarıyla giden Polis ekipleri yaklaşık 15 dakikalık uğraşın ardından içeri giremedi. Nöbetçi savcıdan özel izin alarak, itfaiye ekiplerinin kapıyı açmasıyla eve giren Polis memurları içeride kimseyi bulamadı.
O esnada İstiklal Mahallesi Şehit Mustafa Arslan Bulvarı üzerinde bulunan özel bir okulun çatısında bir kadın ve bir erkeğin intihar teşebbüsünde bulunduğu ihbarını alan ekipler, o mevkiye geçiş yaptı.
Belirtilen adrese gelen polis ekipleri, bir önceki adreste intihar teşebbüsü ihbarında bulunulan kadın olduğunu anladı.
Yaklaşık olarak bir saat ekipler tarafından ikna edilmek istenen H.K ve M.Ö ikna olmayınca, bölgeye sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Olay yerine gelen Nazilli Emniyet Müdür Yardımcısı da ikna çalışmalarında bulunurken, o sırada H.K telefonunu yangın merdiveni boşluğuna düşürdü.
Kendine okul hademesi süsü veren polis memurunun hamlesiyle H.K yangın merdiveninden çekilerek alındı. Kadının alındığını gören M.Ö ise atlamaya meyillendiği sırada Nazilli Emniyet Müdür Yardımcısı tarafından kıvrak bir hareketle içeri alındı.
Uzun süren uğraşlar sonrası alkollü oldukları iddia edilen kadın ve adam binadan indirilerek, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL