Siyaset

Nazilli’de ahlaksız siyaset!

Nazilli’de ahlaksız siyaset!

CHP Nazilli’de 3 Temmuz günü gerçekleşecek olağanüstü kongre öncesi çalışmalarını hızlandıran başkan adayları, delegelerle seçim istişaresi yapmaya başladı.

CHP İlçe Başkanı Serdar Alptekin, CHP Nazilli Meclis Üyesi Mert Öreroğlu ve parti üyesi Erkan Acahan’ın seçim istişaresi yapmak üzere Kurtuluş Mahallesi delegelerinden Hüseyin Al’ın işletmiş olduğu bir kafe restoranda oturdukları sırada, Memleket Hareketi Partisi Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı’nın sekreterinin de o sırada aynı mekanda olduğu ve masada bulunan kişilerin gizlice fotoğrafını çekerek, saklı bir görüşme yapılıyormuş edasında basına sızdırdığı öğrenildi.

Fotoğrafı çeken sekreter hakkında, masada oturan kişiler tarafından özel hayatın gizliliğini ihlal etme suçundan yasal işlem başlatılacağı ve şikayetçi olacakları bilgisine ulaşıldı.

SERKAN SEVİM MEMLEKET PARTİSİ’NE Mİ GEÇİYOR?

İYİ Parti kurulma aşamasındayken Ümit Özdağ’ın ekibinde kurucular kurulu üyesi olarak yer almak için başvuruda bulunup ancak başvurusu kabul olmayan eski başkan Serkan Sevim, CHP’nin önde gelen isimlerinin desteği ve teşviki ile partiye üye olup, Parti eğitmeni olarak göreve başladı. Daha sonra mevcut Ali Deveci Yönetiminin genel merkezce görevden alınmasının ardından Ali Çankır’ın ataması ile ilçe başkanı olup sonrasında kongrede tek aday gösterilerek, tekrardan Nazilli İlçe Başkanı olmuştu. Daha sonra bencil tavırları ve tek adamcı yönetim şekli yüzünden yönetiminde bulunan 11 kişinin istifa etmesi ile Sevim’in başkanlığı düşürülmüştü.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Sevim’in tekrar başkan adayı olması ve Serdar Alptekin’in delegelere düzenlediği kahvaltı öncesi bazı delegeleri arayarak ‘kahvaltı iptal oldu’ söylemlerinde bulunarak, bir kaç delegenin kahvaltıya gelmemesine neden olduğu iddia edildi.

Bunların yanı sıra, yaşanan olayların üzerine Memleket Hareketi Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı’nın sekterinin basına bu fotoğrafı sızdırması akıllara Serkan Sevim’in seçimi kazanamazsa ekibi ile birlikte Memleket Hareketi Partisi’ne mi geçecek sorusunu getirdi.

YENİPAZARLI SESSİZ KALDI
Sekreterinin fotoğrafı basına sızdırmasıyla ilgili, görüşlerini almak için ulaştığımız Memleket Hareketi Partisi Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı duruma sessiz kalarak, “CHP beni ilgilendirmez, herkes kendinden sorumludur” dedi.

Nazilli siyaseti cadı kazanı gibi kaynarken, bu sıcak gelişmelerin siyasi rant meselesi olup olmadığı ve bu tarz haberleri Memleket Hareketi Partisi Aydın İl Başkanı Cavit Yenipazarlı mı yoksa eski CHP Nazilli ilçe başkanı Serkan Sevim’in mi yaptırıp yaptırmadığı kamuoyunda merak konusu oldu.

Umut Aldi / Nazilli ANLIK Haber

YORUMLAR (1)

  1. Refik diyorki:

    Sandığa küsdürün rahatlayın ne zaman ikdidara biradım kalıyor fırtınalar peşimizi bırakmıyor ikdidar olmak isdemiyenler yukardan aşağıya hep bizde Baykal akp yi kılıçdar oğlu da iyi partiyi ikdidar yapar sonrasını kongire yeriz birbirimizi ikdidar oluruz

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL