Siyaset

CHP NAZİLLİ’DE AV MEVSİMİ!

CHP NAZİLLİ’DE AV MEVSİMİ!

CHP Nazilli’de Serkan Sevim’in başkanlığının düşmesiyle birlikte büyüyen çatlak, adaylık açıklamalarıyla daha da geniş bir hal almaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde adaylığını parti binasında bir grup üyeye açıklayan Serkan Sevim’in yanında bulunan kadın kolları başkanı Gamze Arslan’ın mevcut başkan Serdar Apltekin’in adaylık toplantısında olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Her fırsatta eşitlik ve demokrasi naraları atan kadın kolları başkanı Gamze Arslan’ın mevcut başkan Serdar Alptekin’in adaylık konuşmasında İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Selma Uysal’ın yanında olmaması söyledikleri ile yaptıklarının çelişti kanıtı niteliğinde oldu.

Toplantı sonrası CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’a bir gazetecinin “açıklama sırasında kadın kolları başkanı Gamze Arslan’ı göremedik” sorusu karşısında Çankır, “onu da kadın kolları başkanına sorun” cevabını vererek, akıllara ‘genel merkez Gamze Arslan’ı gözden çıkardı?’ sorunu getirdi.

ATMACA ORTADA YOKTU

Mevcut yönetimde olmasına rağmen Serkan Sevim’in aday toplantısında açılış konuşması yaparak oy toplamaya çalışan Naim Atmaca’nın Serdar Alptekin’in açıklaması sırasında yanında olmaması bazı partililer tarafından tepkiye neden oldu.

Atmaca’nın bu davranışının il yönetimi tarafından ne gibi bir tepkiyle karşılanacağı merak konusu olurken, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Erol Angın’ın Serkan Sevim’in açıklaması sırasında yanında olması ve Serdar Alptekin’in adaylık tanıtımında olmaması Angın’ın Sevim tarafında yer aldığının adeta kanıtı oldu.

BAZI PARTİLİLERDEN BOMBA İDDİA

Öte yandan, Serdar Alptekin’in 22 Haziran günü delegelerle seçim çalışmaları için vermiş olduğu kahvaltı etkinliğinin, iddiaya göre rakip aday ve destekçileri tarafından bazı delegeler aranarak organizasyonun iptal olduğu gibi söylemlerde bulundukları belirtildi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından CHP Genel Merkezi ve Aydın İl Yönetiminin Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Naim Atmaca ve Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Erol Angın hakkında ne gibi yaptırımlar sergileyeceği partililer tarafından merak konusu oldu.

Umut Aldi / Nazilli ANLIK Haber

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL