Siyaset

CHP Nazilli’de Açlık Oyunları! Gamze Arslan Görevden mi Alınıyor?

CHP Nazilli’de Açlık Oyunları! Gamze Arslan Görevden mi Alınıyor?

CHP Nazilli ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyelerinin istifasıyla başkanlığı düşürülen Serkan Sevim’in tekrar adaylığını açıklamasıyla birlikte çatlak büyümeye başladı.

Serkan Sevim’in parti binasında tekrardan başkan adaylığını açıkladığı sırada Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Angın ve mevcut başkan Serdar Alptekin’in yönetiminde yer alan Naim Atmaca’nın yanında bulunması kulisleri çalkaladı.

GAMZE ARSLAN GÖREVDEN ALINIYOR MU?

Yaklaşık olarak bir buçuk senedir kadın kolları başkanlığını yürüten Gamze Arslan, Serkan Sevim’in başkanlığının düşürüldüğü gün Nazilli Anlık Haber imtiyaz sahibi Ali Günana ile arasında gerçekleşen telefon konuşması sırasında, “Ben Aydın il kadın kollarına bağlıyım, Nazilli ilçe teşkilatı beni ilgilendirmez, Nazilli ile ilgili açıklama yapmam uygun değil” şeklinde konuşmasına rağmen son günlerde Serkan Sevim’in seçim çalışmalarında boy göstermesi ve adaylık açıklamasında bizzat yanında bulunması, Arslan ‘kişisel menfaat peşinde mi koşuyor?’ sorusunu akla getirdi.

Ayrıca, alınan kulis bilgilerine göre, il yönetiminin bu durumdan oldukça rahatsız olduğu ve Gamze Arslan’ı görevden almayı düşündükleri iddia edildi.

EROL ANGIN TARAFINI BELLİ ETTİ

Nazilli Belediyesi Eski Belediye Başkan yardımcısı Mert Öreroğlu’nun çeşitli sebeplerden dolayı başkanlığını sonlandırarak yerine Erol Angın’ın gelmesi konusunda çalışma yürüten Serkan Sevim’in başkan adaylığı açıklamasında baş köşede bulunan başkan yardımcısı Angın, partililer arasında tarafını belli etti şeklinde söylemlere sebep oldu.

Angın’ın önümüzdeki günlerde başkan adaylığını açıklayacak olan mevcut başkan Serdar Alptekin’in de yanında olup olmayacağı ise partililer tarafından merak konusu oldu.

ATMACA’DAN SEVİM PROPAGANDASI

Öte yandan, Serkan Sevim döneminde adeta sağ kolu olarak gezen Naim Atmaca’nın, Sevim görevden alındıktan sonra çeşitli sebeplerden dolayı tekrar Serdar Alptekin’in yönetimine girmesi yeniden aday olan eski başkanın açıkça destekçisi olduğunu belirtir gibi açılış konuşması yapması ve delege olmayan üyelere propaganda yapması CHP’nin üst mercilerince hoş karşılanmadı.

CHP Nazilli’de yaşanan bu sıcak gelişmeler sonrası, il ve ilçe yönetiminde ne gibi yaptırımlar olacağı ise merak konusu oldu.

Umut Aldi / Nazilli ANLIK Haber

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL