Güncel

NAZGİAD’da ‘Erol Karakuş’ dönemi

NAZGİAD’da ‘Erol Karakuş’ dönemi

Nazilli Genç İşadamları Derneği’nin (NAZGİAD) gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında yeni Yönetim Kurulu Başkanlığına Erol Karakuş seçildi. Kongrede, derneğin ‘Genç İşadamları’ olan ismi ‘Genç İş İnsanları’ olarak değiştirildi.
Erol Karakuş’un yeni yönetim kurulu başkanı olduğu NAZGİAD’ın yapılan olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliklerine Soner Yelkovan, Teoman Değirmenci, Veli Uygar Karadayı, Mustafa Düzgün, Ahmet Saraç ve Ahmet Uluhan getirildi. Kongrede tüzük değişikliğine de gidilirken, kadın erkek eşitliği ve cinsiyetsiz bir yaklaşım sergileyen NAZGİAD, ‘Nazilli Genç İşadamları Derneği’ ismini ‘Nazilli Genç İş İnsanları Derneği’ olarak oy birliğiyle değiştirdi.
“YENİLİKÇİ VE İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”
İş ve sosyal hayatta aktif görevlerde bulunan bir dernek olacaklarını söyleyen NAZGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karakuş; “Koronavirüs salgını nedeniyle sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde hepimize sağlık ve sıhhat diliyorum. Dayanışmamızın çok gerekli olduğu bu zor günlerde kucaklayıcı ve siyasetten uzak bir yaklaşımla çalışmalara devam edeceğiz. Bu dönemde yenilikçi, insan odaklı, iş hayatı ve sosyal hayatta aktif görevlerde bulunan bir dernek olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.”
“AİDİYET DUYGUSUNU ARTIRACAĞIZ”
Dernek üyeleriyle ortak projeler yapacaklarını kaydeden Karakuş; “Dernek olarak üyelerimizin sorunlarına kulak vererek sosyal, ekonomik ve kültürel çalışmalarda bulunarak üyelerimizin aidiyet duygusunu arttıracak, tüm yönetim kurulu tek vücut olarak derneğimizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalarda bulunacağız” dedi.
GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Nazilli Genç İş İnsanları Derneği’nin Erol Karakuş başkanlığında oluşan yeni yönetiminde Başkan Yardımcılıklarına Teoman Değirmenci ve Soner Yelkovan, Genel Sekreterliğe Veli Uygar Karadayı, Muhasip Üyeliğe Mustafa Düzgün, Haysiyet Divan Üyeliklerine ise Ahmet Uluhan ve Ahmet Saraç getirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL