Güncel

Nazillili Gazeteciler, ‘Polis Haftasını’ kutladı

Nazillili Gazeteciler, ‘Polis Haftasını’ kutladı

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) üyeleri, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176’ncı yıldönümü nedeniyle, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan ile Hürriyet Karakol Merkezini ziyaret ederek ‘Polis Haftası’nı kutladı.

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC), Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan’ı makamında ziyaret etti. ‘Polis Haftası’ nedeniyle Müdür Korhan Özmenlikan’ı kutlayan ve çiçek takdim eden Nazilli Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ümit Özmen’e, Cemiyet Başkan Yardımcısı Hakan Tekeoğlu, Genel Sekreter Ali Soydemir, Muhasip Üye Ayşe Aktaş, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Özden, Denetim Kurulu Üyeleri M. Kemal Altan ve Eray Gökçe ile ilçede görev yapan asayiş muhabirleri de eşlik etti. Ziyaretten sonra Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memurlarına çiçek vererek ‘Polis Haftası’nı kutlayan gazeteciler, ardından Nazilli Hürriyet Polis Merkezi’ne geçti. Burada da emniyet mensuplarının, ‘Polis Haftası’nı kutlayarak çiçek takdim eden gazeteciler, son olarak polis ekipleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

“ZİYARETİNİZ BİZİ MUTLU ETTİ”
Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlı’ğına seçilen Ümit Özmen ve yeni yönetimini kutladı. Özmenlikan, “Öncelikle sizi ve yeni yönetiminizi kutlarım. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim. Türk Polis Teşkilatı mensupları olarak 10 Nisan’ı her yıl Polis Günü olarak kutluyoruz. Nazilli’mizin çok değerli basın mensuplarının bizleri unutmayarak gerçekleştirmiş oldukları bu nazik ziyaret, hepimizi mutlu etti. Bizler emniyet mensupları için nasıl cansiparane çalışıyorsak değerli basın mensupları da ortaya koydukları kamu hizmeti nedeniyle her türlü takdiri hak ediyor. Biz her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

“OMUZ OMUZA GÖREV YAPIYORUZ”
Emniyet mensuplarıyla, gazetecilerin birçok etkinlik ve olayda beraber çalıştığına dikkat çeken Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, “Emniyet güçleri asayişi sağlamak için çalışırken bizler de olayları en doğru, tarafsız ve hızlı biçimde kamuoyuna aktarmaya çalışıyoruz. Omuz omuza görev yapıyoruz. Tabi bazen sıkıntılarımız oluyor fakat bu sorunlara çözüm üretme konusunda bize her zaman destek oluyorsunuz. Ben tekrar sizin nezdinizde Türk Polis Teşkilatı’mızın kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftası’nı kutluyorum. Türk polisi, Türk milletinin gururudur” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL