Güncel

NGC’den Kaymakam Arısoy’a ziyaret

NGC’den Kaymakam Arısoy’a ziyaret

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özmen ve yönetimi, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’u makamında ziyaret etti. Başkan Özmen, Kaymakam Arısoy’a cemiyetin yapacağı çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
Nazilli Hükümet Konağı, kaymakamlık makamında sosyal mesafe kurullarına uygun olarak yapılan ziyaret esnasında Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen ve yönetim kurulu üyeleri, 1993 yılında kurulan cemiyetin kuruluşu, amaçları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. 27 Mart 2021 Cumartesi günü göreve geldiklerini ve ilk ziyareti Kaymakam Arısoy’a gerçekleştirdiklerini hatırlatan Özmen, ilçeye ve gazeteci meslektaşlarına kazandıracakları projeler olduğunu söyledi.
“ŞEHRİ TANITMAYA HAZIRIZ”
Meslek Yasası başta olmak üzere İnternet Yasasının çıkması için adımlar atılacağını ifade eden Ümit Özmen, “Yerel basının yasal mevzuat ve kanunlardan kaynaklanan sorunlarının yanı sıra meslek yasası sorunları da mevcuttur. Bizler bu sorunların aşılması ve dile getirilmesi için yoğun çalışma yapacağız. Bunun yanı sıra şehrimizin tanıtımı için de görevimizi yerine getireceğiz. Şehrimizin ve yöremize ait ürünlerin tanıtımı için yapılacak çalışmalara her zaman hazırız” diye konuştu.
SÜMER VAKFINA DESTEK İSTEDİ
Yeni göreve seçilen Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin, gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nazilli’de yeniden aktif hale getirilmeye çalışan Sümer Vakfı hakkında bilgiler vererek gazetecilerden destek beklediğini söyleyen Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy; ”Gazeteciler Cemiyetine başarılar dilerim. Kaymakamlık olarak elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
NGC Başkanı Ümit Özmen’in Kaymakam Arısoy’a gerçekleştirdiği ziyarete Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Tekeoğlu, Genel Sekreter Ali Soydemir, Muhasip Üye Ayşe Aktaş, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Özden ve Denetim Kurulu Üyesi Eray Gökçe eşlik etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL